• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıp başımı gidesim var

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Hiç tanımadığım insanların olduğu bir yere...çok sıkıldım istanbuldan.insanlar,sıkıntıları...kimseyi tanımasam diyorum.şehri bile buldum...izmir.işimde müsait gitmeye.ama korkuyorum damhiç gidebilen var mı içinizde tüm düzenini bırakıp fikir almak istiyorum

Kötü bi hayatım var ama ödüm düşüyor düzenimi değistirmekten...

Mutsuzlukla beraber gelen düzeni ne yapayım? Risk almadan mutluluk gelmez. En kötü ihtimalle orada da İstanbul'da olduğu kadar bunalırsınız, ama hiç olmazsa ben denedim diyebilirsiniz.

denemeden bilemezsiniz ,
surekli bi durumsa duzeni de memeleketi de degisin elbette ama gecici veya olaylar karsisinda olusan bi fikirse duzeninizi bozmayin derim ;)

Hiç tanımadığım insanların olduğu bir yere...çok sıkıldım istanbuldan.insanlar,sıkıntıları...kimseyi tanımasam diyorum.şehri bile buldum...izmir.işimde müsait gitmeye.ama korkuyorum damhiç gidebilen var mı içinizde tüm düzenini bırakıp fikir almak istiyorum
evet yaptım yaptıgım gıbı de gerı dondum.Istnbuldan ayrılan ,havasından mı suyundan mı gerı donuyor bır sekılde..

Okuyunca gülümsedim. 1.5 yıl önce bende böyleydim. Tası tarağı toplayıp gidesim vardı, aklımda da İzmir. Ve de her şeyi bırakıp gittim ama yurdışına. Şimdi sıkıldım ve döndüm tamamen. Şu an bakıyorumda her şey yoluna girmiş hayatımda. Kimseye karşı içimde ne kin ne de nefret bile kalmamış. Yenilenmiş, sil baştan başlamış hissediyorum kendimi. İçinizden geliyorsa yapın, değişiklik olur. En kötü ihtimalle de dönüp gelirsiniz.

Bazen bende istiyorum inanın bunu. Hiç bilmediğim bir yere, hiç tanımadığım yeni insanların yanına gidip orada yeni bir düzen, yeni dostluklar kurmak istiyorum. Ama aile yapım maalesef buna müsait değil.
Eğer siz yapabilecekseniz bunu, imkanınız varsa deneyin derim, hiç bir şey kaybetmezsiniz. Gittiğiniz yere alışamazsanız eğer en kötü ihtimal geri dönersiniz. Mekan, kişiler hiç önemli değil. Siz nerede mutluysanız orada olun.

Bunu tamamen yapabilen insana alkış derim.Gazetelerde okuyorum mesela alıp başını gitmiş afrikanın bilmemne adaısna yerleşmiş gitar calıs hayatını idame ediyormus mutluymuş.Cesaret lazım kendine güvenmek yabancı dil.O kadar cesur değilim heleki bu saatten sonra olmaz zaten

evet yaptım yaptıgım gıbı de gerı dondum.Istnbuldan ayrılan ,havasından mı suyundan mı gerı donuyor bır sekılde..
İstanbuldan ayrıldım.İnan dogal hayat trafık olmayınca istanbulu hiiiç aramıyorsun tabi bu insana da bağlı

git o zaman tatlım hic durma:)

Canım bende senin gibiydim yurt dışında doğdum büyüdüm herşeyden sıkılmıştım ve başımı alıp istanbula geldim ailemi geride bırakarak iş buldum taşındım ailemle aram bozulmadı onlar ne kadar bunaldığımı farkındaydılar şimdi çok mutluyum iyiki başımı alıp gitmişim :)

Arkadaşım önce Bursaya gitti İstanbul2dan sonra oranında trafiğinden bunalıp Aydın'a yerleşti bize size acıyorum diye mailler atıyor. Tanıdığım iki kişi ayvalığa yerleşti ve şu anda istnabuldaki standartlarının yalansız 10 katı falan bir hayatları var çünkü öncelikle VİLLADA YAŞAMAYA BAŞLADILAR 1500 TL İLE ...Onların kuzenleri iki kişi döndü geri ama onlar turizm işi kurmaya çalışıp beceremeyerek döndüler.... yani seçim değil zorunluluk sonucu... çok da gecçtiler zaten 25 yaşında kendi işinin patronluğunu becerebilmek zordu, bir arkadaşım da istanbul dışına gebzegibi bir yere yerleşti o da toplantılara bile gelmiyor hafta sonları siz gelin giremem o trafiğe diyor. ama herkesin hayali olmadı geri dönmek zor değil bence bir dene... düzenini ona göre kur ipleri kopartma ama para da biriktirirsin oohhh missss

Gidenler var ve hepsi memnun.Bunca yıl istanbulun trafigi kalabalıgı pahalılıgı vs zaman kaybı görüyorlar.İş sorunu olmasa benimde çokkkkkkkkkkk gidesim var .

Back
X