• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Alış veriş yapanlar yardım

yasemindemiroz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
139
0
0
Eskişehir
Arkadaşlar burdan alış veriş yapıcam ilk defa sayılır bugün bebek arabası aldım ama kuzenim gidip gördü o şekilde
şimdi merak ediyorum ya ürün pis kullanılmış yada aynısı gelmesse itiraz hakkım varmı şikayet hakkım varmı
itirazımı nasıl yaparım parayı zor kazanıyoruz değilmi

Burdan 100 yt bişey alıcam bayanla konuştuk hesap num verdi yatırıcam ama ya ürün gelmesse kime itiraz edicem??
Eşime söyleyememde dolandırılırsam bana akıl verin kızlar
(SAKIN O ARK YANLIŞ ANLAMASIN LÜTFEN 16 AYLIK OĞLUMU BIRAKIP İŞE GELİYORUM PARAMI SOKAĞA ATMAK İSTEMEM)

Son düzenleme:
Canım ben henüz bişey almadım ama sattım.nasıl bizim bebişlerimiz varsa aln kişilerinde öyle yani hepsi ir aile sanmıyorum dolandırıcılık için buraya gireceklerini şahsen ben önce paramı yatırdılar sonra ürün gönderdim mesela parasını aldığım ürünü hala gönderemediğim arkadaşlar var şahsen çocuklarımın haram para yedirmek istemem.anne olan herkez böyle düşünür sanırım sen ini rahat tut.bide ürün aldığın kişi daha önce satış yapmışmı ona bak.

Arkadaşlar burdan alış veriş yapıcam ilk defa sayılır bugün bebek arabası aldım ama kuzenim gidip gördü o şekilde
şimdi merak ediyorum ya ürün pis kullanılmış yada aynısı gelmesse itiraz hakkım varmı şikayet hakkım varmı

Canim sen kuzenine havale yap o da elden gitsin alsin kuzenin sana kargolasin arabayi madem guven sorunun var..

bebek arabası değil mesele onu aldık zaten arkadaşım başka bir ürün dü mesele güven sorunum var elbette ben garanticiyimdir ama burdaki kızlara güveniyorum

Merhaba ben buradan kanz ana kucagi aldım ve hicbir sorun yasamadım hatta ürün beklediğimden bile iyi cikti o alisveris yapacağın kisiye de bagli bence ama sorun yaşayacağını sanmıyorum ınsanda Allah korkusu varsa olumsuz bir sey yapmaz bence

slm,ben de ürün sattım buradan.önce parayı hesaba yatırdılar bende kargoladım.sadece kargodan kaynaklı karşı tarafa gecikmeli gitmesi dışında bi sorun olmadı.bi yerden sonra güvenmek zorundasın.yada hiç böyle işlere bulaşmaman gerekiyor.

daha önce bende alışveriş yaptım önce ürünü kargoya verdiler takip numarasınıda mesaj attılar bende ürün elime geçtiği gibi parayı havale ettim çok güzel bi alışveriş oldu.alıcagın ürünün yakından çekilmiş fotolarını iste bence

canım ptt kargo kapıda ödemeli yapabilirsiniz.ürün sana gelince sende kapıda ödemeni yaparsın.burda hiç sorun yaşanmaması bundan sonrada yaşanmayacağı anlamına gelmez.ben genelde aynı şehirden alışveriş yapmayı tercih ediyorum.ne olur ne olmaz yani.sonuçta buraya herkes üye olabiliyor.belki binde bir olumsuz bişi olur ama onunda kimi bulacağı belli olmaz.ne yazıkki hiç tanımadan güvenme devri çook gerilerde kaldı.

Bebek arabasını almisiniz hayırlı olsun gönlünüz ferah olsun bakın bir sıkıntı olmamış bebisiniz sağlıklı guzel günlerde binsin arabaya

Son düzenleme:
ya kızlar kusura bakmayın ama buradakilerin hepsi ANNE , ben 3-4 kere satış yaptım 2-3 kerede aldım, hiçbir sorunum olmadı, ihtiyacı olan satıyor kim kimi kandıracakki. hepimiz çocuklarımız için uğraşıyoruz, LÜTFEN BİRAZ GÜVEN.....

ya kızlar kusura bakmayın ama buradakilerin hepsi ANNE , ben 3-4 kere satış yaptım 2-3 kerede aldım, hiçbir sorunum olmadı, ihtiyacı olan satıyor kim kimi kandıracakki. hepimiz çocuklarımız için uğraşıyoruz, LÜTFEN BİRAZ GÜVEN.....

aynen canım hatta bebek arabasını aldığım kişi bebek arabasının parasını daha almadı 2 gün oldu ve bugün hesabıma 1500 tl yatırdı:))
elden birine teslim edicem bugün::)) burası aceyip bir yer yaaa

canım ptt kargo kapıda ödemeli yapabilirsiniz.ürün sana gelince sende kapıda ödemeni yaparsın.burda hiç sorun yaşanmaması bundan sonrada yaşanmayacağı anlamına gelmez.ben genelde aynı şehirden alışveriş yapmayı tercih ediyorum.ne olur ne olmaz yani.sonuçta buraya herkes üye olabiliyor.belki binde bir olumsuz bişi olur ama onunda kimi bulacağı belli olmaz.ne yazıkki hiç tanımadan güvenme devri çook gerilerde kaldı.

buraya birde konu açmış,hey allahım yaa güvenmemekte ne kadar haklıymışım...

Back
X