- Konu Sahibi yasemindemiroz
-
Arkadaşlar burdan alış veriş yapıcam ilk defa sayılır bugün bebek arabası aldım ama kuzenim gidip gördü o şekilde
şimdi merak ediyorum ya ürün pis kullanılmış yada aynısı gelmesse itiraz hakkım varmı şikayet hakkım varmı
itirazımı nasıl yaparım parayı zor kazanıyoruz değilmi
Arkadaşlar burdan alış veriş yapıcam ilk defa sayılır bugün bebek arabası aldım ama kuzenim gidip gördü o şekilde
şimdi merak ediyorum ya ürün pis kullanılmış yada aynısı gelmesse itiraz hakkım varmı şikayet hakkım varmı
itirazımı nasıl yaparım parayı zor kazanıyoruz değilmi
ya kızlar kusura bakmayın ama buradakilerin hepsi ANNE , ben 3-4 kere satış yaptım 2-3 kerede aldım, hiçbir sorunum olmadı, ihtiyacı olan satıyor kim kimi kandıracakki. hepimiz çocuklarımız için uğraşıyoruz, LÜTFEN BİRAZ GÜVEN.....
Bebek arabasını almisiniz hayırlı olsun gönlünüz ferah olsun bakın bir sıkıntı olmamış bebisiniz sağlıklı guzel günlerde binsin arabaya
canım ptt kargo kapıda ödemeli yapabilirsiniz.ürün sana gelince sende kapıda ödemeni yaparsın.burda hiç sorun yaşanmaması bundan sonrada yaşanmayacağı anlamına gelmez.ben genelde aynı şehirden alışveriş yapmayı tercih ediyorum.ne olur ne olmaz yani.sonuçta buraya herkes üye olabiliyor.belki binde bir olumsuz bişi olur ama onunda kimi bulacağı belli olmaz.ne yazıkki hiç tanımadan güvenme devri çook gerilerde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?