• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alış veriş yeri büyükbeden için

Forum AVM'lerde büyük beden var.

LCW,Defacto,Colıns vs. Bu tür yerlerde var.

bende aynı dertten müzdaribim bu yüzden pek giyeceğim yok özellikle kot falan alamıyorum ablamın aldığı kotlardan 42 bedeni zorlayıp giyiyorum oda zayıfladığım dönemlerde ... bir ara olmuyorlardı.
Defacto da büyük beden var .
bende bir yazlık bluz ve kapri var fakat kapri kumaş krem rengi 46 beden çok bol geldi hatta ... 2 sene önce aldım ama daraltıramadığım için pek giyemiyorum .

Birde sosyete pazarlarında falanda büyük beden satıyorlar dıye bılıyorum.

Yada özel dikim yapan yerler var kot falan dıktırebilirsiniz...

Lcv de rahatlıkla bulabilirsin 4 xl ye kadar bedenleri var
Her alışveriş merkezinde de var zaten
bakırköy meydandaki c&a da büyük beden var

Birde sosyete pazarlarında falanda büyük beden satıyorlar dıye bılıyorum.
evet bende kıyafet pazarlarından giyiniyorum . kışlık şeyler güzel değil ama yazlık bluzlar çok güzel.penyeleri falan hatta iki bluzun fotosunu ekliyorum :1:mavi olan 3.5 lira koyu gri tunik yanlış hatırlamıyorsam 2.5 liraya aldım .

$CIMG0113.webp$CIMG0114.webp

Son düzenleme:
evet bende kıyafet pazarlarından giyiniyorum . kışlık şeyler güzel değil ama yazlık bluzlar çok güzel.penyeleri falan hatta iki bluzun fotosunu ekliyorum :1:mavi olan 3.5 lira koyu gri tunik yanlış hatırlamıyorsam 2.5 liraya aldım .

Eki Görüntüle 197242 Eki Görüntüle 197241

Çok ucuz ve ayrıca çok şık güle güle giy arkadaşım :)

Şaşırdım valla bu fiyata olmasına.

Çok ucuz ve ayrıca çok şık güle güle giy arkadaşım :)
Şaşırdım valla bu fiyata olmasına.

teşekkür ederim . bunlar gündelik bluzlerim. maviyi evde giyorum , gri olanı sırtıma takmadım daha... çok güzel dantelli , fiyonklu bluzlar 5 lira ama henüz bu sene alışveriş yapamadım .
ablam aldı 1-2 bluz ... lüks alışveriş mağzalarında böylesi bulunmaz diyor .

Back
X