Alışamadım

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
2 aydır evli olmama rağmen annemle babamın yokluğuna aşışamadım. O eve her gittiğimde odaları tek tek geziyorum sürekli ağlıyorum. Babamın 5 dakika daha fazla oturalım diye gözümün içinr bakışı, annemin her eve geldiğimde gözlerinin doluşu... alışamadım. Eşim çok iyi biri ama ben annemden babamdan ayrı yaşamaya alışamadım. Çok özlüyorum nasıl alıiıcam bilmiyorum..

simdi burda okuyunca hatırladım, ben de her anneme gidişimde odalaır gezerdim, mutfağını fln bıle cok severdim, ah bu ev cok güzel ya derdım.. ki benım evim annemınkıne gore daha lüks daha güzel sadece daha küçük.. eşimle çok da mutluydum, yine de çok severdim annemin evini.. çok sık giderdim ilk zamanlar. simdi 2 yıllık evliyim, haftada 1-2 gidiyorum artık.. alıştım sanırım. sen de alışırsın.

ilk başlarda yaşanılan şeyler bunlar. kendine bi uğraşı bul, düşünmekten uzaklaş. ailen ile de çok duygusal bağa girme ilk başlarda evlat olarak yapman gerekeni yap sadece. çünkü sen üzülürsen onlar daha çok üzlüyorlar. zamanla geçecek.

Çoçuk olana kadar böyle olur çoçuğun olunca geçiyor hatta annengile gidince bir an önce eve gitmek istiyon:) ben yurtdışında yaşıyorum senede bi kere görüyorum annemi. Sen hiç değilse istediğin zaman görüyorsun. Bence çokta duygusala bağlama

2 yıla alışmış olman lazım aslında. başlarda oyle oluyoda en fazla 1 yıla alısıyor ınsan. tab ı yınede ana evının sıcaklıgı başka. 12 yıldır evlıyım kocam benden daha cok gıtmek ıstıyo annemlere :D

İlk zamanlar çok zor oluyor . Aklın da sürekli onlarda olur acaba napıyorlar ne güzel sohbet ediyorlardır keşke bende orda olsaydım filan aklımdan geçerdi benimde.ama zamanla kendi evine kendi yuvana alışınca oraya gidince bu sefer kendi evine gelmek istiyorsun kendi düzenini özlüyor insan .daha çok yenisin zamanla alışacaksın canım. Üzme bu kadar kendini tadını çıkar cicim aylarının..

Back
X