• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni vücudumdan dolayı rencide etmeye çalışıyor, ona anlayışla yaklaşmakta zorlanıyorum

Bazı annelerin kız çocuklarına bazen nefretleri oluyor. İçten içe. Daha iyi bir hayat sür, inşallah atanırsın, kurtar kendini o evden 🌹
Benim yasayamadigim hayatı yasiyor diyor
Hangi kız arkadaşımla konuşsam onlarda aynı dertten muzdarip.
Bana bir laf etse ben öyle uygun gördüm diyorum bir şey diyemiuir onlar bağımlı yapmaya çalışıyorlar kendi kararlariniz olsun

Ben babamın yanında sütyen taktığımı bilmem. Bir babanın, kızının göğüslerini göğüs olarak fark edeceğini düşünmek bile iğrenç geliyor. Olmaz öyle şey demek istiyorum ama neler duyuyoruz, oluyor maalesef.

Öz kızına tecavüz eden adamın "insan kendi yetiştirdiği meyvenin tadına bakmaz mı" diyen mahluk geliyor hep aklıma böyle konularda. Valla bu konudaki ihtimaller sinirimi bozdu, umarım sadece annenin kendi manyaklığıdır.
Benim annem de açık giyinmemize karışırdı evde ya da genel olarak bir erkeklere karşı koruma içgüdüsü vardı duyduğu şeyler nedeniyle. Herkese potansiyel gözüyle bakardı, arkadaşlarımı geçtim kuzenlerimde bile yatıya kalamazdım ama bir kez olsun ev içindeki giyimim için baban görüyor, baban rahatsız iması yapmadı. Konu sahibinin annesi ya kendine rakip görüyor ya da kocasının ne mal olduğunu biliyor. Aşırı derecede korumacı okbsi demiyorum çünkü babası da bakıyormuş. Kusura bakmasınlar ama 90 beden memeye çarşaf da giyilse o meme ben buradayım diyor. Yine işin ucu kadınların kapanmasına değil erkeklerin bakışına geliyor işte.

Cezai ehliyeti yoktur
Üzgünüm ama anan baban deli
Ben başka türlüsünü düşünmek bile istemiyorum
O evden kurtul

Back
X