Alışamamak...

Kulaklik takabilirsin dene.istersen
Bende mi tuhaflik var ama.esimin horlamasi bana manevi kuvvet veriyor...horlamayinca durtuyorum birdey.mi var diye😁

Bende mi tuhaflik var ama.esimin horlamasi bana manevi kuvvet veriyor...horlamayinca durtuyorum birdey.mi var diye😁
Kulaklıkta sıkıntılı 😂 ben ya gece eve hırsız girerde duymazsam diye daha çok tedirgin olup uyuyamam mesela onla 😀😀

Daha neler görecem bakalım bu sitede 🤣
Oğlunu aaaşıkım diye dudağından öpen kaynana konusundan sonra daha hiçbişeye şaşırmam dedikçe yine bişiler çıkıyor 😆

Herkes horlayınca uyandırıyor sen horlama durunca...
Geceleri yeri göğü inleten horlamasıyla halkına manevi güç veren, düşmanlara korku salan yüce Han'ın, yiğidinle saadetin daim ola hatun kişi...

Horlamaya başladığında yanımdakini böğründen dürtüyorum ya da sağ taraftan sol tarafa itekleyip pozisyonunu değiştiriyorum, genelde işe yarıyor. 🙈

Oo benim hava attığım konu gelmiş.

Babam dillere destan horlar. Bebeklikten beri bu ses uyku sesim olduğundan babam horluyosa uykum yoksa da gelir.

Şimdi sağolsun kocam da horlar. 🤣 Hatta yatıya gidince kv yan odada uyuyamaz kendi oğlunun sesinden bazen. Ama ben mışıl mışıl. :uykucu:

Allah yardım etsin. Kulak tıkaçları deneyebilirsiniz.

Kızlar üç aylık evliyim eşimle birlikte uyumaya alışamadım adam horluyor ve ben her gün gece gidip başka odada yatıyorum bu durum beni çok üzüyor sabah kalkınca bakıyorum odaya gelip üstüme birsey örtüyor bazen diyor yine gitmişsin horladım mı diye soruyor ben içten içe alışamadım 🥺☹️
Ben 3 ay sonra alıştım şimdi duymuyorum bile alışırsın merak etme😂

Oo benim hava attığım konu gelmiş.

Babam dillere destan horlar. Bebeklikten beri bu ses uyku sesim olduğundan babam horluyosa uykum yoksa da gelir.

Şimdi sağolsun kocam da horlar. 🤣 Hatta yatıya gidince kv yan odada uyuyamaz kendi oğlunun sesinden bazen. Ama ben mışıl mışıl. :uykucu:

Allah yardım etsin. Kulak tıkaçları deneyebilirsiniz.
Bunu nasıl başarıyorsunuz 😂😂😂Kıskandım🥺

KBB gitsin, burun bandı belki işe yarar. Belki yastıktan kaynaklanıyordur en kötü yan yatsın dürt :)

Daha neler görecem bakalım bu sitede 🤣
Oğlunu aaaşıkım diye dudağından öpen kaynana konusundan sonra daha hiçbişeye şaşırmam dedikçe yine bişiler çıkıyor 😆

Herkes horlayınca uyandırıyor sen horlama durunca...
Geceleri yeri göğü inleten horlamasıyla halkına manevi güç veren, düşmanlara korku salan yüce Han'ın, yiğidinle saadetin daim ola hatun kişi...

Vallahi mizah gucunuze bayıldım...😄😄😄
Kulaklik takiyorum ben evlendigimizden beri .eski evimdeki ust kat komsum sağolsun o alistirdi beni...ondan dolayi alistim galiba bana rahatsiz edici gelmiyor

Back
X