Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adam kadını alıp başka ülkeye götürüyor, kadın işsiz güçsüz sudan çıkmış balığa dönüyor. adam da kadına destek olacağına (eşi ya hani??) ayıplı mal almış gibi gocunuyor ve burada sorun kültür şoku öyle mi?
Geri dön diyenleri şok içinde okuyorum. Kadın daha evleneli 4 ay olmuş ve bambaşka bir ülkede attan inmiş eşege binmiş gibi bişey şuan işini kaybetmiş ailesi uzakta hayatını yeniden inşa edecek birine boşan diyebiliyorsunuz cinsellik sorunuda adapte olamadığı için kadın hiç yazmamış eşim cimri kendi pis şu buyu var diye biraz mantıklı yorum yapılmalı
Bence de şuan boşanma düşünülecek bir eş yok burada psikolojik destek alsa atlatılabilecek şeyler cinsel isteksizliği de içinde bulunduğu durumdan kaynaklı
Kadın kimlik krizi yaşıyor oradan biri de demiş ki eşini sevseydin kimlik krizi zor oluyor arkadaşlar yaşamanız için biraz da farkındalık lazım. Bu bir yol yolun sonu da var unutma.
Bana mı diyorsunuz? Siz kimlik krizi yaşadınız diye herkes sizin gibi olacak değil. Konu sahibinin mesajını tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Kendisi evlilik zamani evlenmekten vazgeçecek hale gelmiş, ne yani konu sahibinin kimlik krizi Türkiye’de mi başlamış? :)
Uzak mesafe yaşadığı adamla mantık evliliği yapıyor, aşk yok çekim yok… nasıl mutlu olsun? Hadi bunu da kimlik krizine bağlayın.
Bana mı diyorsunuz? Siz kimlik krizi yaşadınız diye herkes sizin gibi olacak değil. Konu sahibinin mesajını tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Kendisi evlilik zamani evlenmekten vazgeçecek hale gelmiş, ne yani konu sahibinin kimlik krizi Türkiye’de mi başlamış? :)
Uzak mesafe yaşadığı adamla mantık evliliği yapıyor, aşk yok çekim yok… nasıl mutlu olsun? Hadi bunu da kimlik krizine bağlayın.
kadın kocasından başka insanla iletişime geçemiyor ki kimlik krizi yaşasın. çalışıyor olsa iş yerinde ırkçılığa uğrasa falan anlarım da kimlik krizi ne alaka
kadın kocasından başka insanla iletişime geçemiyor ki kimlik krizi yaşasın. çalışıyor olsa iş yerinde ırkçılığa uğrasa falan anlarım da kimlik krizi ne alaka
Bu özerklik meselesi il veya ülke değiştirmemiş olmama rağmen bende de olmuştu o açıdan sizi anlıyorum. Üstüne bir de ülke değiştirmişsiniz. 1 yılı bulur geçer bi düzene oturtmanız. Eşiniz 2 gün dışarda çalışsın kendinizi eve, evi de size ait hissedebilin. Bu durumda çalışmamak bi artı bence ben çalıştığım için akşamdan akşama evde oluyordum onda da hep eşimleydim ev de küçüktü nefes alacak bi alanım yok gibi hissediyordum. Mantık evliliğiyle alakası yok çok aşık olarak evlenmiştim. Biraz karakter meselesi yalnız kalmak beni deşarj eder ki siz yıllarca tek yaşamışsınız onun konforuna alışmışsınız. Hem kendinize hem eşinize zaman tanıyın. Sizi bunaltan konuları paylaşın ortak çözümler düşünün, eşiniz sizi iyi hissettirmek için çaba gösterdikçe eminim cinsel olarak da çekiciliği artacak gözünüzde :) karar vermek için acele etmeyin bence boşanılacak bir mesele değil ama bir gün başınıza gelecekse de amaann kim ne derse desin 3 gün konuşur bırakılar elalem için yaşanılmaz. O konuşanlar çok mu mükemmel hayatlara sahipler sanki