- Emoji Skoru
- 87
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi threedoorsdown
Ahhh anlaşılmak o kadar güzel kiBilmedigi hayatlar ve tecrübeler hakkinda cayir cayir ahkam kesen insanlara oldum olasi uyuz olmusumdur :) ama tek tek alintilamaya ve tartismaya degmez.
Konu sahibi siz yalniz degilsiniz. Göcmenlik tecrübemle bunu yaziyorum; tanistigim onlarca kadindan sadece birkaci bu hissi hic tatmadi onun disinda %90-95 oraninda göcmen kadinlarin yasadigi tanidik bir his bu. Aradaki farki da su parametreler belirliyor; is bulup giden hizli adapte olur/ esiyle Türkiyede oturmus güzel bir evliligi olup birlikte karar verip göcen iliskilere sahip kadinlarin adaptasyonu farkli oluyor. Onun disinda tüm kadinlar sizinle ayni seyleri yasiyor ve hissediyor. Su an cok yenisiniz bana göre en az bir sene hatta 2 sene vermelisiniz bu adaptasyon mevzusuna. Facebookta göcmen kadinlar grubuna üye olun oradan bulundugunuz sehri yazarak bir paylasim yapin yeni arkadaşlar edinmek istediginizi söyleyin. Muhakkak birileri cikacaktir ve sizin bu kara bulutlarinizi dagitmaniza yardimci olacaktır cünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlar :)
Öncesinde de demiştim herkes kendi gözlüğüyle bakıp kendi filtresi kadar anlıyor başkasının hayatını ama hiç bilmediği hayata acımasız yorumlar yapmak iyi niyetli gelmiyor.