- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Gecen bu konuya benzer bir konu daha açılmadı mi
Ben mi yaniliyorum
açıklama niyetine yazdım . orda bahsettiğim farklıydıManevi abim ve kavga kelimeleri aklımda kalmış ondan dedim
Yinede o konuyla bağlantılı ama yanilmamisim yani
birbirimize karşı yoğun hisler besliyoruz ama o benim kadar rahat sevgisini gösteremiyor
Nedn yaşına uygun biriyle olmuyorsun?
celiskili bir durum bu ama.. yani seven adam sevgisini gösterir illa diye düsünürüm herzaman.
ve elalem ne der derdine düsmesi sacma..bilemedim
pek güvenilir gelmedi bana
Daha onceki nickini sorsam, paylasabilirmisin? Bana eski bir uyeyi hatirlatiyorsun.
Bu arada 25 yas donum noktasidir ve 9 yas fark cok fazla bence yasina uygun degil, sessizligini iyi olc bic tart.
İyi de bu aynı konu. Bir farkı yok...
pardon ama 22 ye 31 yaş bana biraz uygun gelmediçok çatışma yaşanır.
Sorun bence yaş değilde, sizin değil de onun size nasıl yaklaşacağını düşünmesi gerekirdi.
Kadınların herhangi bir erkek için çaba sarf etmesini anlamıyorum.
Bence geri çekilin, o korksun, o düşünsün, o size gelsin.
ve zaten ilk ayrıldığımız zaman sen kimsin ki unutur yoluma bakarım hesabı yaptım adama. bozuldu da bayağıSorun bence yaş değilde, sizin değil de onun size nasıl yaklaşacağını düşünmesi gerekirdi.
Kadınların herhangi bir erkek için çaba sarf etmesini anlamıyorum.
Bence geri çekilin, o korksun, o düşünsün, o size gelsin.
eski nickim bana kalsın. ama bence çok fark olduğunu düşünmüyorum
farklı konu. diğerinide okursanız farkedersiniz
manevi abin , abinin patronu ve sevgilin arasında ne kavgası oldu ki?kızlar bir sevgilim var bir süredir ben 22 yaşındayım o 31. birbirimize karşı yoğun hisler besliyoruz ama o benim kadar rahat sevgisini gösteremiyor. sorduğum zaman daha önce (manevi abim , abimin patronu ve sevgilim arasında ( 4-5 ay önce) büyük bir kavga çıkmıştı ve yanlı olarak taraf alan çok olmuştu ) ve bu yüzen duyulduğu zaman yine haklı olduğu halde bilip bilmeden laf edileceğini düşünüyor. Ki öyle de ona laf edileceği kadar bende laf duyacağım sırf onunla olduğum için .
Ama bana karşı da yoğun duygular hissettiğini hissettiklerimin karşılıksız olmadığını söylüyor. Acaba diyorum alışma aşamasında mı kendisi ? nasıl yaklaşmalıyım ben bu kişiye. bir de boğa burcu kendisi. içine kapanıklığı da var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?