• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışma aşaması mı acaba ?

Benimde eşimle aramda 9 yaş var erkeğin büyük olması daima iyidir. Bende erkek arkadaşın bi bahanenin arkasına sığınmış eğer gerçekten seviyor olsaydı laf çıkmasını

Yasima uygun diye kendini kandırma yasina uygun degil. Benim eski nisanlim benden 8 yas buyuktu. Ablamla esi arasinda da 9 yas fark var. Olmuyor. Olmaz da. Arada resmen bir nesil fark var anlasmak mucize olur. (Ne kadar kendini olgun ilan etsende, cunku bende fazlasiyla olgunumdur) Yasina, yanina, kalbine daha uygun birini bul bence. Ben oyle yaptim simdi hunharca mutluyum.

bende kendi yaşımdakilerle anlaşamıyorum işte benim yapımda bu. çocuksu ağzı küfürlü ve daha olgunlaşamamış erkekler hep benim yaşımdakiler

Peki o zmn ben yinede arada düşünce yapısı farklılığı olduğunu ve sana çok uygun olmadığını düşünüyorum.
Zaten seven insanı hiç bişey tutmaz tutamaz söyledikleri bahane

Şuan için cesareti yok demek ki. Yani herkese karşı elini tutup da ben bu kızı seviyorum diyemeyecek. Bence biraz zamanı var.

manevi abin , abinin patronu ve sevgilin arasında ne kavgası oldu ki?
seninle ne alakası var bunun? erkeler arası kavganın sana yansıması ne kadar saçma.

bahane değil. şöyle anlatayım nerdeyse iş yüzünden mahkemelik oluyordu bunlar ve benim sevgilim haklıyken haksız çıktı sırf patronu destekleyen 10-15 kişi yüzünden şimdi ilşkimiz duyulduğu taktirde sanki onlara inat benimle birlkteymiş de intikam içinmiş gibi görünecek. ve hem o hem ben laf duyucaz ve o zaman ona dedikleri lafları bile şuan yeni yeni aklanıyor

Benimde eşimle aramda 9 yaş var erkeğin büyük olması daima iyidir. Bende erkek arkadaşın bi bahanenin arkasına sığınmış eğer gerçekten seviyor olsaydı laf çıkmasını
bahane değil. şöyle anlatayım nerdeyse iş yüzünden mahkemelik oluyordu bunlar ve benim sevgilim haklıyken haksız çıktı sırf patronu destekleyen 10-15 kişi yüzünden şimdi ilşkimiz duyulduğu taktirde sanki onlara inat benimle birlkteymiş de intikam içinmiş gibi görünecek. ve hem o hem ben laf duyucaz ve o zaman ona dedikleri lafları bile şuan yeni yeni aklanıyor

Boga burcuyum ben. Bogalar sabirli sadik ve sevdi mi tam sever.

Sen ne kadar israrla reddetsen de 22 yasindaki biriyle 31 yasindaki birinin iliski yasama, sevgisini gosterme tarzi cok farklidir, o yuzden senin gibi davranmasini bekleme, hayal kirikligina ugrarsin.
33 yasindayim, 25 yasindaki halim bile cocuk geliyor bana, sevgimi ifade edis tarzim arasinda da ucurum var.

Boga burcuyum ben. Bogalar sabirli sadik ve sevdi mi tam sever.

:) araştırdım evcimen oluyormuş boğa burcu evine ailesine çok düşkünlermiş :)

Sen ne kadar israrla reddetsen de 22 yasindaki biriyle 31 yasindaki birinin iliski yasama, sevgisini gosterme tarzi cok farklidir, o yuzden senin gibi davranmasini bekleme, hayal kirikligina ugrarsin.
33 yasindayim, 25 yasindaki halim bile cocuk geliyor bana, sevgimi ifade edis tarzim arasinda da ucurum var.

benim gibi davranmasnı beklemiyorum ben daha cıvıl cıvıl neşeliyim o da br erkek olarak daha ağırbaşlı ve ben onun bu halini seviyorum. mesela adam gibi kavga ble edemiyoruz ne zaman biraz fazla sesim çıksa hemen alttan alıyor

31 yaşında bir erkek çevreden çekinmez. bir kadını seviyorsa seviyordur. her zorluğa tahammül eder her karşı çıkmayı göze alır ve savaşır.

kızlar bir sevgilim var bir süredir ben 22 yaşındayım o 31. birbirimize karşı yoğun hisler besliyoruz ama o benim kadar rahat sevgisini gösteremiyor. sorduğum zaman daha önce (manevi abim , abimin patronu ve sevgilim arasında ( 4-5 ay önce) büyük bir kavga çıkmıştı ve yanlı olarak taraf alan çok olmuştu ) ve bu yüzen duyulduğu zaman yine haklı olduğu halde bilip bilmeden laf edileceğini düşünüyor. Ki öyle de ona laf edileceği kadar bende laf duyacağım sırf onunla olduğum için .

Ama bana karşı da yoğun duygular hissettiğini hissettiklerimin karşılıksız olmadığını söylüyor. Acaba diyorum alışma aşamasında mı kendisi ? nasıl yaklaşmalıyım ben bu kişiye. bir de boğa burcu kendisi. içine kapanıklığı da var .

Alışma aşaması olduğunu düşünmüyorum. Bir insan seviyorsa ne olursa olsun bıkmadan usanmadan gösterir sevgisini... Yani biri için bu tip sorular, düşünceler varsa kafanda bi kere daha düşün derim.

31 yaşında bir erkek çevreden çekinmez. bir kadını seviyorsa seviyordur. her zorluğa tahammül eder her karşı çıkmayı göze alır ve savaşır.

gayet iyiyz çekinmek değil onunkisi

sair olan mi bu adam?
hayır

Alışma aşaması olduğunu düşünmüyorum. Bir insan seviyorsa ne olursa olsun bıkmadan usanmadan gösterir sevgisini... Yani biri için bu tip sorular, düşünceler varsa kafanda bi kere daha düşün derim.

gösteriyor da zaten

bir erkeğin alışma aşaması gibi bir şeye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.

bazen gerekli oluyor alışma aşaması

Benimde nisanlımla aramda 12 yas var 4. yılımızdayız ve çok sükür henüz yas yüzünden sorun yasamadık. Kuzenim var esiyle arasında 10 yas var onlarda gayet iyiler. Bence önemli olan yas degil kisilik. Ve madem yeni yeni aklanıyor diyorsun seni gercekten icten sevdigine inanıyorsan biraz zaman ver bu süre icinde de iyice ölç tart hareketlerini.

e hani sair vardi, cok seviyordun?

aramızda bazı sorunlar oldu ve bitti

Benimde nisanlımla aramda 12 yas var 4. yılımızdayız ve çok sükür henüz yas yüzünden sorun yasamadık. Kuzenim var esiyle arasında 10 yas var onlarda gayet iyiler. Bence önemli olan yas degil kisilik. Ve madem yeni yeni aklanıyor diyorsun seni gercekten icten sevdigine inanıyorsan biraz zaman ver bu süre icinde de iyice ölç tart hareketlerini.

tüm huysuzluklarıma alttan alıyor nasıl sevmiyor diyebilirm ki

tüm huysuzluklarıma alttan alıyor nasıl sevmiyor diyebilirm ki[/QUOTE]
Ne kadar zamandır birliktesiniz?

Bazı erkekler kadınlar kadar sevgisini cok gösteremeyebilir asıl senin buna alışman lazım.senle ciddi düşünüyorsa evlilik konusu acmaya baslarsa vs sende anlarsınki seviyor ve içinde yaşıyor biraz zamana bırak iyice huyunu suyunu anla

bu yaslardayken kendınden cok büyük adamlara ilgi duyuyor insan ama 4-5 yası geçmemen senın yararına çünkü bende öyleydim 27 yasına geldım nişanlım 30 yasındaydı gercı ayrıldık ama ılerleyen yaslarda kendı yasına yakın erkeklerı istersın

Back
X