- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Borca girmek istemyor.. Ancak toplu para olursa alirmiş tabi öyle birseyde yok.. Anlayacagınz esimn kafasnı değistremyorm kendi bildiğini okuyor her zaman
Sorumsuzlugu da var o zaman.O kadar ciddi oldugunu bilmeden yorum yaptim valla.Canm biz daha bir senelk evliyiz ve borclarmz dahi varken yokmus gbi davranyor giyime cok para yatıriyor..
Bir erkek içn gereğinden fazla bakımlı ama yapısi böle değişmyor adam .. Korkuyorum evi falan satar die..
Bileziğimi daha kredikartı borcu içn bozuyoruz
Kıyafete gereğinden fazla para harcıyor..
Örneğin bşr paltosu 500 tl değerinde
Benm esim 1000 de 1 olani zaten..
Marka takıntımz var bu yüzden en ucuz aldıgı sey 100 tl
Canm biz daha bir senelk evliyiz ve borclarmz dahi varken yokmus gbi davranyor giyime cok para yatıriyor..
Bir erkek içn gereğinden fazla bakımlı ama yapısi böle değişmyor adam .. Korkuyorum evi falan satar die..
Bileziğimi daha kredikartı borcu içn bozuyoruz
İnş dediğiniz gibi olurBu şekilde harcama yaparak para biriktiremezsiniz.ne yazık ki borç altına girmeden mal,mülk sahibi olunamıyor bu zamanda.
ya da baba olunca düşünce tarzı değişebilir,evladı için gelecek kaygısına kapılırsa değişebilir.bu da bir ihtimal tabii
Evin ekonomisiyle esim ilgileniyor ben calsmyorımEsiniz 30 yasinda adam ve degismez. Allah yardimcin olsun. Evin ekonomisini sen mi yapiyorsun yapiyorsan yapma. Ona birak calisiyormusun?
Ayyy inş darisi başima..Benim esimde bekarken ve yeni evliyken gayet marka düşkünü bi ayakkabıya en az 200 lira veren keyfine düşkün biriydi .ben de ondan farkim yoktu .Şuan çocuğumuz 2 yaşında artık tamamen ona harcıyoruz geleceğe dönük yatırım yapıyoruz :)
Tatlim aynen eşimin kafa yapisida böle..o adam değişmez . kimi lüks sever . açıkçası bende severim ...
giderim bütçem el verdiğince en iyi yerden alırım . param olmasa bile bu şekilde yaparım . biliyorum yanlış ama vazgeçemem . ucuz birşey giyince kendimi kötü hissediyorum piskolojime yansıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?