- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
yani bende öyle olduğum için birşey diyemiyorum ..Tatlim aynen eşimin kafa yapisida böle..
Bastan asagı marka..
Bikaç ay almaz ama kartlar hafifleyincede ikinparca seye rahat 500 tl yatirir
Geleceğini düşünmeyen biri galiba bugunumu güzel yasayayim yarinim ne olursa olsun hepimiz alisverisi yapiyiruz ama ihtiyacimiz ölçüsünde butcemiz ölçüsünde bende şuan hamileyim ve hamilelik sürecinde iki uç parca bisey almisismdir ki kesimde öyle bebegin ihtiyaçları bitmiyor doğum olacak bir sürü masraf altin bozdur bozdur nereye kadar. Gerçek haytla yüzleşmesi laİm esinizin. Bazen baİ şeyleri ertelemek zorunda kalmayi yada inceliklerini değiştirmesi lazim.Normal bir maaş ile geçinen iki kişilik aileyiz..
Ayrıca hamileyim.Fakat bunlari hiç düşünmeyen bir eşe sahibim..
Aynı zamanda maddi konularda kendi bildiğini okuyan biridir..
Neyse evimizin asli ihtiyaçlarından çok kendine değer veren bir yapısı var..
Tabi beni de ihmal ettiğini asla söyleyemem ..
Gayet güzel standarlarda bir yaşantimiz var..
Fakat hiç birikim alişkanliği yok eşimin..
Hatta birikimden ziyade masraflar yüzünden altın dahi bızabilen potansiyeli var.. Bundan cok rahatsizim..
Ne yapacagımı gercekten bilmyorum.. Bazen konusmayi denedim ve tartişmayla son buldu
Bazende onun gibi olmayi denedim ama borçlar artmaya devam etti tabi..
Karikoca çok bakimli ve giyinmeyi gezmeyi seven tipleriz.. Fakat ben geleceğe yönelik düşünüp fedakarlik yapmaya hazırken eşim kılını kıpırdatmyor.. Hala bekarlığından kurtulabilmiş değil.. Eşim aslında 30 yaşında olgun biri.. Ama hala geçim konusunda hesabını yapamıyor..
Birde bebeğimiz yolda iken ben ne olacagını bilemiyorum kızlar lütfen bana akıl fikir verin
Benim.esim de sarar Beymen burbery parfümler bunlardan aşağı inmez ama her zmn almiyoruz yaniBenm esim 1000 de 1 olani zaten..
Marka takıntımz var bu yüzden en ucuz aldıgı sey 100 tl
Oo trakyali alırım bi dalBsy yazin bea
Hamile ve dertli bi kadinim sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?