Alişveriş çilgini bir koca

Çocuk oldugunda da degismeyeni gördü bu gözler. Harcamasına engel ol tatlı dille. Ev kredisi falan yaptırabilirsin.

Huy, yetişme o; değişmez... 30 yaşına gelmiş biri birikim nedir? Sorusunu kendisine sormadıysa bu saatten sonra da sormaz. Sefil gibi borçla harçla yaşarsınız çocuk olduktan sonra. Bunun uç versiyonu sürekli borçalanarak günü kurtaran, totalde sürekli artarak borç yazan bir bütçe yönetimine sahip eştir. İşin zor...

Sen biriktir canım bakma ona,koy kenarına.Sonra ilerde cok pişman olur eşin.Bak bebekte geliyor,çocuk inan çok masraf.Yediğiniz içtiğiniz tamam ama kıyafete o kadar para verilmez.

Valla ilerde çok büyük sıkıntılar çıkabilir para harcamaya dikkat etmemeye devam ederse.

Benim 2 cocugum var kenarda 5 kurus birikmez kredi kartından maas kartindan hep eksiyee duseriz maleseff bizde oyleyiz duzelmedide

Geleceğini düşünmeyen biri galiba bugunumu güzel yasayayim yarinim ne olursa olsun hepimiz alisverisi yapiyiruz ama ihtiyacimiz ölçüsünde butcemiz ölçüsünde bende şuan hamileyim ve hamilelik sürecinde iki uç parca bisey almisismdir ki kesimde öyle bebegin ihtiyaçları bitmiyor doğum olacak bir sürü masraf altin bozdur bozdur nereye kadar. Gerçek haytla yüzleşmesi laİm esinizin. Bazen baİ şeyleri ertelemek zorunda kalmayi yada inceliklerini değiştirmesi lazim.

Ama bence altınlarınıza dokunmayın. Merak ettim eşinizin işi nedir üstüne başına bu kadar önem veriyor.

Merak ettim 500 lira paltoya veten esinizin maaşını?
Ozellikle buna göre yorum yapmak isterim.
Bunun dışında gercekten bir erkeğe göre ender rastlanan bir durum.genellikle kadınlarda olur bu kadar alışveriş ve marka merakı. Ki bende de vardır az bucuk lakin esim 6 sene önce aldığı paltoyu hala kullanır ve değiştirmeyi düşünmüyor.
Iyisini alirim bi kere alırım mantığında.
Gecen sene bir ayakkabi begendi ve indirimli hali 180 tl idi bakti bakti durdu bu kadar para vermem diye.tam 6 ay sürdü bu ve en sonunda hediye olarak ben aldım dogum gününde ve bana da kızdı aldım diye.
Cimri değil ama ihtiyacı olmadığı surece kessen birsey almaz.
Ki geliri de iyidir.
Çocuk olunca degisecegini sanmiyorum çünkü bu bir huy bence.
Şöyle yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı tutar olarak fazla söyleyip birikimi siz gizli gizli yapabilirsiniz.boylece hem para kalmyinca harcama yapamaz hem birikimden haberi olmadığı icin ona guvenerek gevsek davranmaz.evet etik değil ama esinizin yaptığını kaldırır nitelikte.

Sizin marka takintiniz oldugu surece para biriktirmeniz imkansiz gibi birsey.. adi marka ama kaliteli olacak diyede birsey yok.. bence frene basma zamaniniz geldide geciyor bile..

Kari koca marka giyeriz birde bebek var üstüne kredi ödüyoruz ama birikim yapiyorz hazıra dağ dayanmaz. Her ay kıyafet alacak degilsiniz ya o ay atın kenara siz 3 5 kurus

Uyarıp açık açık konuşsanız olmaz mı? Evlenmeden önce de böyle miydi sonradan mı değişti bilemem ama biraz baskı yapın alma falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…