• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alışveriş derdii

Rolly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
311
86
13
mrb hanımlar

benim sorunum ben tam bir alışveriş çılgınıyımm

indirimler , çeşitlerr , taksitler ... aralarında kayboluyorum

biri makyaj malzemesı stoklama mı dedi ? :D dibine kadar stokladım kucuk bir seyyar gibiyim .. 40 kadar ojem varmışş :(

mesela enn son dün alışveriş yaptım iki badi bir etek bugun üç tane yine üstüme aldım bir de ayakkabı tabii daha bu hafta bir altı yedi adet iş için kombin aldımmm

bu arada bir kıyafetın magaza açacak kadar rengını almayı da pek seviyorum.. evet, bu tam bi dert ama karşı koyamıyorum kendımee
bu aldıklarımı da yanlış anlamalara karşı yazdım amacım zengınım havamı da atarım değil alısverıs sıklıgımı gorun dıye ..
siz kendinize nasıl söz geçiriyorsunuz istemesemd çarşıdan gidiyorummm evee

mrb hanımlar

benim sorunum ben tam bir alışveriş çılgınıyımm

indirimler , çeşitlerr , taksitler ... aralarında kayboluyorum

biri makyaj malzemesı stoklama mı dedi ? :KK70: dibine kadar stokladım kucuk bir seyyar gibiyim .. 40 kadar ojem varmışş :KK43:

mesela enn son dün alışveriş yaptım iki badi bir etek bugun üç tane yine üstüme aldım bir de ayakkabı tabii daha bu hafta bir altı yedi adet iş için kombin aldımmm

bu arada bir kıyafetın magaza açacak kadar rengını almayı da pek seviyorum.. evet, bu tam bi dert ama karşı koyamıyorum kendımee
bu aldıklarımı da yanlış anlamalara karşı yazdım amacım zengınım havamı da atarım değil alısverıs sıklıgımı gorun dıye ..
siz kendinize nasıl söz geçiriyorsunuz istemesemd çarşıdan gidiyorummm evee

İhtiyacı olan bir öğrenciye burs falan verin. Bunu da alışveriş için ayırdığınız paradan yapın.
Haftada 3 parça sınırı koyun kendinize.

calisiyomusun? bu kadar alis veris yapacak zmnin olmasi ayri bir konu bence.
baska seylerle ilgilenmeye calis bence.
bende cok alis veris yaparim ve helede indirim emaili gelidyse hic duramam muhakka giderim, onuda soyliyim ama calismaktan cok zmnim kalmiyor. ustune birde coocuk olunca zmn olmuyor zaten alis verise.
baska hobiler edin bence, zmn kalmazsa yapmazsin.
ve her zmn eski kyafetlerini cikar uygun kombinler yap, zaten yeterince oldugunu gorup benzerlerini almazsin sanirim.

ona da etkisi varmış işte... bu arada bende alma meraklısıyımdır. şu rengim var bu renk yok. şu kıyafetin altına bu ayakkabı güzel gider... sonra dedim ki napıyosun sen ! çık dışarı bak ayağında ayakkabısı olmayan üzerinde yırtık pantolonla gezen çocuklar amcalar kadınlar var... yapma israf ediyorsun dedim ve artık alırken cok düşünüyorum

calisiyomusun? bu kadar alis veris yapacak zmnin olmasi ayri bir konu bence.
baska seylerle ilgilenmeye calis bence.
bende cok alis veris yaparim ve helede indirim emaili gelidyse hic duramam muhakka giderim, onuda soyliyim ama calismaktan cok zmnim kalmiyor. ustune birde coocuk olunca zmn olmuyor zaten alis verise.
baska hobiler edin bence, zmn kalmazsa yapmazsin.
ve her zmn eski kyafetlerini cikar uygun kombinler yap, zaten yeterince oldugunu gorup benzerlerini almazsin sanirim.
ben zaman yaratıyorumm işin tuhafımı :D indirim ayı dıye sanırım sızın olcunuz nedır

ona da etkisi varmış işte... bu arada bende alma meraklısıyımdır. şu rengim var bu renk yok. şu kıyafetin altına bu ayakkabı güzel gider... sonra dedim ki napıyosun sen ! çık dışarı bak ayağında ayakkabısı olmayan üzerinde yırtık pantolonla gezen çocuklar amcalar kadınlar var... yapma israf ediyorsun dedim ve artık alırken cok düşünüyorum
hı benım ıc sesım bırı alma almaa derken dıgerı uc gunluk dunya bu tatlı canımı bunun ıcın mı uzeyım deyıp hos kasalarda bulurum kendıme o kıyafetı torbaya koyduklarındakı mutluluk :D ah ah sıkıntı ama yer bulamıyorum suan :( hepsı burusuyo ust uste ust uste :D

hı benım ıc sesım bırı alma almaa derken dıgerı uc gunluk dunya bu tatlı canımı bunun ıcın mı uzeyım deyıp hos kasalarda bulurum kendıme o kıyafetı torbaya koyduklarındakı mutluluk :KK70: ah ah sıkıntı ama yer bulamıyorum suan :KK43: hepsı burusuyo ust uste ust uste :KK70:
o zman birşey diyemiyorum şekerim :D

Ya al gitsin paranda varsa nesi dert bunun :KK54:

Kuşlarda mutluluktan uçmuyor zaten:ıslık:
ben de oyl dıyorum sıkıntıya dusersem aç kalırım yıne kıyafetımden susumden eksık kalmam o derece gidişat iyi mi kotu mu bılmıyorum ama

uc gunluk dunya buna mı takılayım dıye dıye magaza acacam az kaldı :(

ben zaman yaratıyorumm işin tuhafımı :KK70: indirim ayı dıye sanırım sızın olcunuz nedır

esime aliyorum, kizima aliyorum yada hediye aliyorum cogu zmn, alis veris hevesimi almis oluyorum hemde gerekli seyler almis oluyorum.

Çalışıyorsanız zaten şık olmanız gerekir. Sadece lüzumsuz alışverişden kaçının yeter.

ben de oyl dıyorum sıkıntıya dusersem aç kalırım yıne kıyafetımden susumden eksık kalmam o derece gidişat iyi mi kotu mu bılmıyorum ama

uc gunluk dunya buna mı takılayım dıye dıye magaza acacam az kaldı :KK43:
Kizz acta gelelimm :halay:

Bendede vardı hatta hiç giyemediğim şeylerle dolu dolap.bulduğumu almışım artık hiç almıyorum bile .geçti hevesim aldıklarımı kullanıcam bir kaç sene .belki bir kaç parça gerekli olanı alırım.makyaj malzemeleri alıyordum pahalı gereksiz artık daha uygun fiyatlılara bakıyorum sonuçta profesyonel makyaj yapmıyoruz gerek yok .

Back
X