• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş icin link atan sevgili

cancan266

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
102
Puanlar
23
Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor

Saçmalama, mantığını mı dinleyeceksin yoksa?!
Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
:KK53:

Evlat mı edindiniz? Benim kızımda böyle sürekli link atar. Anne alır mısın der sürekli.🤣

Ben link Atamam.Kimseden herhangi bir şey isteyemem. Sanıyorum sutlamak için biraz gaz verecek hatunlara ihtiyacım var
İşte şutlamak için zaten
Pahalı birkaç şey bulup alır mısın bunları diyeceksin
Zaten kendisi uzaklaşır senden

ilk defa ilişkim olmuştu o zamanlar safım yenide işe başlamışım neyse dogum günü geldi daha 2 aylık sevgiliyiz bana mont alır mısın dedi bende aldım o zaman maaşım 1000 lira buna 800 liralıl mont almıştım🤣🤣 2 ay sonra gitti başkasıyla nişan yaptı dahada o monta verdigin para içimde kaldı bir yumru gibi bir dahada kimseye birşey almadım kocamla nişanlana kadar bir çöp almadım. alma kimseye birşey

ilk defa ilişkim olmuştu o zamanlar safım yenide işe başlamışım neyse dogum günü geldi daha 2 aylık sevgiliyiz bana mont alır mısın dedi bende aldım o zaman maaşım 1000 lira buna 800 liralıl mont almıştım🤣🤣 2 ay sonra gitti başkasıyla nişan yaptı dahada o monta verdigin para içimde kaldı bir yumru gibi bir dahada kimseye birşey almadım kocamla nişanlana kadar bir çöp almadım. alma kimseye birşey
Sorma ya bazı erkekler borç verir misin şunu alır mısın (pardon erkek diyorum) falan diyorlar. Ama bir ortamda da kadınlar paramızı yiyor derler

Back
X