• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş icin link atan sevgili

Sorma ya bazı erkekler borç verir misin şunu alır mısın (pardon erkek diyorum) falan diyorlar. Ama bir ortamda da kadınlar paramızı yiyor derler
paramızı yiyor dedikleride bir kahve bi yemek falan sanki çok ahım şahım paraları var 🤣🤣🤣

Ben konu sahibini hatırladım. Bu adam işsiz güçsüz biriydi, konu sahibinin de maddi durumu fena değildi. Aralarında sürekli bu tarz muhabbetler geçiyor.
O başka. Onu geçtim.Yazdim ya beni mi buluyor hep diye.Saniyorjm ben seçmesini bilmiyorum. Ya da insanlar artık çok tuhaflar.cikarcilar.bilmiyorum

Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor

Alır mısın dediğinde siz ne cevap veriyorsunuz?

O başka. Onu geçtim.Yazdim ya beni mi buluyor hep diye.Saniyorjm ben seçmesini bilmiyorum. Ya da insanlar artık çok tuhaflar.cikarcilar.bilmiyorum
İyi de daha geçen ay yine o adam için mesaj yazmışsınız. Onu çok seviyorum bizim için dua edin, beni istemiyor diye. 1 ayda bir anda o adamdan vazgeçip mi buldunuz bunu?

Alır mısın dediğinde siz ne cevap veriyorsunuz?
Ayy başta ben sandım ki benim o alışveriş sitesinde üyeliğim premium. Kargo vs ödemiyorum.Cunku arkadaşlarım da bana link atar.Alirim onlar bana hemen gönderirler. Böyle bisey sandım.Yani araci olarak alacağım.Hatta ilk birkaç parçanın parasını gönderdi.Sonra baktım teklif bile etmiyor.Birsz bekledim.ama tık yok

Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
Telefonunda marketçi diye mi kayıtlısnız?

İyi de daha geçen ay yine o adam için mesaj yazmışsınız. Onu çok seviyorum bizim için dua edin, beni istemiyor diye. 1 ayda bir anda o adamdan vazgeçip mi buldunuz bunu?
O zaten olmayacak duaydi.Saniyorum onu aklımdan iyice sileyim diye yara bandı yaptım.ve tabii ki hata

Ayy başta ben sandım ki benim o alışveriş sitesinde üyeliğim premium. Kargo vs ödemiyorum.Cunku arkadaşlarım da bana link atar.Alirim onlar bana hemen gönderirler. Böyle bisey sandım.Yani araci olarak alacağım.Hatta ilk birkaç parçanın parasını gönderdi.Sonra baktım teklif bile etmiyor.Birsz bekledim.ama tık yok

Çok aradınız mi bunu? Ayrılın gitsin bu ne ya. Daha bir aylık sevgili 2 ayda ev aldırır bu size :)

E! Sen bunu bırak! Attığı ilk linkte bende onu silerdim net.

Daha yeni tanıştığın adama alış veriş sitesinde kargo ücreti detayını verecek kadar ne yaşadınız?

Ya gerçekten normalde insanlara çok zor hayır Derim.Nasil bir tesadüf ki bana denk geliyor
Sen de ona çeyrek altın at bence çeyrek pahalandı. Birkaç sefer attıktan sonra o seni engeller zaten zahmete girmemiş olursun 😏😏

Daha yeni tanıştığın adama alış veriş sitesinde kargo ücreti detayını verecek kadar ne yaşadınız?
Aslında ben söylemedim.Benim çok yakın arkadaşlarım ama link atar.Hatta annem de sürekli evde diye kargaloları da bana gelir.Ben onları arabaya koyar okula götürürüm.O aşamada laf arasında konu geçti. Neden sana geliyor kargalar,sen alıyorsun dedi.Ben de kargo bana ücretsiz falan diye anlattım.ne biliyim

Back
X