• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş icin link atan sevgili

Genel konuşuyorum çoğumuz verdiğimiz borcun dilencisi oluyoruz. Parayı geri istemek için birkaç kere yazmaya bile utanıyoruz. Ama çoğu insanın utanç diye bir durumu kalmamış. Sanki konu sahibi hayır kurumu da kuruyemişe kadar istemek nedir. Hiç mi düşünmüyor kırk yaşında kazık kadar erkeğim, kız arkadaşımdan bir erzak istemediğim kaldı diye. Düşünmüyor çünkü utanmıyor. Bunlara karşı da aynı böyle davranacaksın sen de pahalı ürünler atacaksın sevgili değil miyiz ben sana aldım sıra sende diyeceksin. Alana kadar da konuşmayacaksın. O talep ederken utanmıyor da siz mi utanacaksınız

Olsun, paran yoksa kredi çekersin.

Mügeye çıkanları böyle böyle yolmaya başlıyorlar.
Arkadaşlar , ilişkinin başında maddi isteklerde bulunan tiplerden koşarak uzaklaşın.
Geçenlerde böyle bir konu izledim Müge'de. 3-5 3-5 derken kadının binlerini yemişti adam.

Ben de aynı şeyi söyledim de "ben kimseden bir şey isteyemem olmaz" diyor. Gurur yaptığı kişi de kazık kadar adam olarak kendisinden birsürü şey istiyor. Konu sahibi ise karşı taraf ondan sırf uzaklaşsın diye bile bir şeyler istemeye gurur yapıyor. Pahalı birkaç ürün atsa, ben sana bu zamana kadar birçok şey aldım şimdi ben de bunları istiyorum dese. Alana kadar soğuk yapsa. Bu kişi ondan kaçar zaten
Kaçacağı için yapamıyor işte.

Aslında ben söylemedim.Benim çok yakın arkadaşlarım ama link atar.Hatta annem de sürekli evde diye kargaloları da bana gelir.Ben onları arabaya koyar okula götürürüm.O aşamada laf arasında konu geçti. Neden sana geliyor kargalar,sen alıyorsun dedi.Ben de kargo bana ücretsiz falan diye anlattım.ne biliyim
Bu yaptığınızda bence saçma. Siz arkadaslarinizin kargocusu musunuz?
Bence siz kendinize yönelin biraz. Herkesle iyi olmaya çalışıyorsunuz sanırım. Önce bunun yanlışlığını ve gereksizligini bu kavrayın, sonra zaten böyle tipler gelmez size

Sutladim çoktan.Her yerden engelledim.Kendi hesaplarından iletişim yolları kapalı. Başka bir mail adresinden atmış.okumadan onu da sildim .engelledim.
E hani paranızı isteyecektiniz? Ne oldu para? Siz bu gidişle üçüncüyü de bulursunuz sonra gelir anlatırsınız.

1772102954058.webp
Param yok de geç

Back
X