• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş icin link atan sevgili

Engelledim inanır mısınız.Ama maddi herhangi bir konudan bahsetmedim.Yani engelleme nedeni olarak parayı sunmadim üste çıkmasın diye .İki üç gün sonrada mail atacağım.Param icin
Seni dolandıran o neden böyle çekiniyorsun anlamadım koskoca 40 yaşında kadınsın. Aç köpek paramı yolla de onun anlyacağı dil bu malesef. O çakal dolandırınca utanmıyorda siz paranızı isterken neden utanıyorsunuz. Bu sefer başka av bulcak yüzüne vurulmadı sonuçta cesaretlendi

aynen böyle maalesef.

siz eşsizsiniz. ama inanın herkes kötü değil. en güzel insanları çağırın hayatınıza. mesela bu tür insanlarla işim artık bitti. en iyisine layığım ben ve en iyileri gelecek deyin ve düşünün. bu tür insanları net biliyorsunuz artık elemeniz kolay olacak. ne istediğimiz kadar ne istemediğimiz de önemli.
Ay gerçekten yazdiklariniz çok iyi geldi.Tuhaf bir mutsuzluk olmuştu üzerimde.Hayalkirikligi yaşadığım için sanıyorum

Ay gerçekten yazdiklariniz çok iyi geldi.Tuhaf bir mutsuzluk olmuştu üzerimde.Hayalkirikligi yaşadığım için sanıyorum
elbette hayal kırıklığı yaşamanız doğal. sizin kalbinizde neler vardır. doğru kişi ile yaşayacaksınız en güzelinden inşallah, sizi en hak eden insanla

elbette hayal kırıklığı yaşamanız doğal. sizin kalbinizde neler vardır. doğru kişi ile yaşayacaksınız en güzelinden inşallah, sizi en hak eden insanla
Sen o dersi öğrenene kadar karma devam eder. Hakkını savunacaksın tekmeyi basacaksın o zaman işte güzeli kıymet bileni gelecek çünkü dersi öğrendin.

Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
Sende at? Nabız yokla öyle yok boş durmak pamuk eller cebe :))

8 sene önce falan aynı okulda bi matematikçiyle birbirimizi tanıma aşamasındaydık. Herif lcw’ye girip “mmm buranın kokusu hep aynı hiç değişmiyo seviyorum burayı” diyip bir şeyler deneyip benden bir atak bekliyordu. Sürekli benden bekliyordu maddi açıdan bir şeyleri. Ulan sen benden fazla maaş alıyosun bir de sana mı harcayacağım deyip şutlamıştım hehdhehd
İşte feraset işte....

İhtiyacım yok almam de sıyrıl.
Öf be çocuk bakacaksan doğur bı tane. Gerçi çocuklarda harclik biriktiriyor falan yani, seninki dümdüz yıkılacak yer arıyor, kaç yoksa altında kalırsın.

Öncesinde bir şirkette çalışmış. Oradan tazminatla ayrılmış. Şimdi de kendisine ait kamyonetle taşımacılık v e ufak tefek yapı işleri yapıyor
Ondan sonra meslek sorunca "Ay çok sığsın, önemli olan iç güzelliği" diye zırvalarlar. Öğretmen kadının taşımacılık yapan adamla işi olmaz, olmamalı. Size ders olsun, bir daha mesleği denk olmayana şans vermeyin. Lisans okumuş olabilir ama denk değil.

Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
ismi erkan mı benım eski manita olabilir ahahhhahhahhaahha

Hangi sebeple yapıyor peki?sonra veririm mi diyor yoksa direk sen al mi diyor?kocama böyle rahat link atmıyorum o size nasi boyle atiyor

Back
X