alışveriş merkezinde ne yiyeceğimi bilemiyorum....

maviduvar1

Ben beni bıraktığımda, sen beni bırakma ya' Rab...
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.377
24.218
398
bazen öğle ve akşam yemeklerinde alışveriş merkezinde oluyorum. malum oralrda hep fast food tarzı şeyler oluyor. pizza, hamburger, pide, tantuni vs. ben oralarda ne yesem ki. sanki en masumu kumpir gibi geliyor ama. bu konuda ki önerileriniz neler...

çok güzell bi konu açmışsn canım bende ne yiceğimi hep şaşırıyorm tavuk nugget alıorm ayranla ama oda kızartma :D

bende hafta sonları dısarda olduğumuz zaman ızgara kofte ve salata tercıh edıyom yada tek porsıyon ıskender ama sadece etını yıyom yağ dokturtmeden dısarda ac kalmıyom ama fazlada kacırırsam hemen ertesı gun bır saat fazla spor yapıyom ve ertsı gun daha az yıyom :1:

güzel bir soru bu soruyu bende kendime sorup duruyordum,burgerking in tonbalıklı salatasına talim ediyordum,lahmacunun kalorisini öğrendikten sonra tek lahmacun ve ayran içiyorum (bir lahmacun 250 kkal)

güzel bir konu olmuş bende bu dertten yanıyordum sonra bir şey denedim ya köfte ızgara yada tavuk tarzı şeyler alıyordum ve yanında verilen salatayı yiyor ekmekleri kesinlikle yemiyordum hem doyuyorsun hem de kilonu kontrol etmiş oluyorsun yanında coca cola zero da alırsan tatlı ihtiyacı da hisssetmezsin :)

gerçekten güzel bir konu:)bazı avmlerde sulu yemekler oluyor onlardan yemenizi tavsiye ederim, tavuk şiş, tavuk bonfile de yiyebilirsiniz ekmek arası yemeyin ama porsiyon olarak alın bence ya da bir başka alternatif salata tabakları oluyor işte kısır, mercimek köftesi, piyaz vb vb bir salata tabağı alabilirsiniz az az alırsınız kalorisi ekmek arası köfteden daha az olur sanırım:)bir diğer önerim ise avmlerde simit saraylarıda oluyor ya da sandivç satan büfeler var ordanda kepekli sandiviç alabilirsiniz çok zor o kokuların arasında az kalorili yemek yemek iradeye hakim olmak ama işte zayıflık uğruna:))aslında keşke sağlık uğruna yapsak bunları:))

Back
X