- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Ben alışveriş sevmiyorum ne lazımsa sadece çıkarım ona bakarım alırım. Eşim boş vakit bulsun hemen alışverişte en az 2-3 parça almadan da gelmezben hangi ayakkabıyı getirsem kocam onu giyer.kaç tane getirsem onu giyer.toptan alırım ucuz olsun diye. tane tane, eskittikçe veririm.ocağımı yıkar böylesi.
Çok alıyor bıkıyorum artık yatak odasında ki dolabın yarısından çoğu eşimin. Misafir odasında kocaman dolap var o da eşimin her taraf kıyafet dolu.Alandan değil almayan adamdan korkarım ben..
enteresan....niye kiAlandan değil almayan adamdan korkarım ben..
bacım ben evlenmeden konuştum.babam da kocanız gibi.deliririm ben.Ben alışveriş sevmiyorum ne lazımsa sadece çıkarım ona bakarım alırım. Eşim boş vakit bulsun hemen alışverişte en az 2-3 parça almadan da gelmez
Sizin ne güzelmiş
Yok o kadar da istemem yine yapsın alışveriş ama dozunda ihtiyaç olduğunda. Aldığını bi eskitsin sonra alsın yenisinibacım ben evlenmeden konuştum.babam da kocanız gibi.deliririm ben.
Kocam da oğlum da ben ne verirsem onu giyerler.
Karısına da alıyor sonuçta..sadece karısı kafi ölçüde alıyor..kocası ise daha cok gıyımıne önem veriyor belliki..enteresan....niye ki
yok canım ben alıyorum işte. sonra onu gördüm beğendim bunu gördüm beğendimiyle uğraşamam.Yok o kadar da istemem yine yapsın alışveriş ama dozunda ihtiyaç olduğunda. Aldığını bi eskitsin sonra alsın yenisini
Hastalık olduğunu düşünmez zannetmiyorum seviyor almayi özellikle kıyafet almayi her gün farklı giyinmeyi. Zaten titiz bi giydiği 1 saat bile dursa üstünde yıkanacakPsikolojik bir hastalığa dönüşmüş olabilir. Tedavi öner
Ben eşime bişey almaya kalksam ben delirirdim herhalde hiç sevmiyorum alışveriş yapmayı mecbur kalmadikca yapmam zatenyok canım ben alıyorum işte. sonra onu gördüm beğendim bunu gördüm beğendimiyle uğraşamam.
Aynı cümlenin benzerini ben söylenince eşim de kullanıyor içkim sigaram yok bırak da alışveriş kötü alışkanlığım olsun hoşuma gidiyor diyorKarısına da alıyor sonuçta..sadece karısı kafi ölçüde alıyor..kocası ise daha cok gıyımıne önem veriyor belliki..
Birde ne kendıne,ne karısına,ne cocuguna alan adam var..
Evinin ihtıyaclarını karısladıgı surece,kendi zevki olarak alışveriş yapması bence kusur bulunmayacak bir durum..
Hayata bır kere geliyor,eşek gıbı calısıyor..ınsan kendını de mi sevindirmesin..
ben hangi ayakkabıyı getirsem kocam onu giyer.kaç tane getirsem onu giyer.toptan alırım ucuz olsun diye. tane tane, eskittikçe veririm.ocağımı yıkar böylesi.
Ben daha çok ev kısmıyla ilgileniyorum koyacak yer bulamıyorum artık.Valla kazanıyosa alsın.Olmayan parayla kredi kartının anasını ağlatıyorsa bilemiyorum tabi.Ama sizi sıkıntıya sokmuyosa amanda yakışıklı kocam diye sevmeniz yeterli.Hayat kısa :)))
Kendine baksın,bu cok guzel bişey..Aynı cümlenin benzerini ben söylenince eşim de kullanıyor içkim sigaram yok bırak da alışveriş kötü alışkanlığım olsun hoşuma gidiyor diyor
benim eşimde teknoloji ürünleri hastası ne bulsa alır.alışverişe çıkarız saatlerce kıyafet dener giyer çıkartır almaz bide bana gelirler ben yine hemen alırım karar veririm sanki o bayan ben erkek bende çok bulanıyorum bazen.söylediğim zamanda gelme benle diyoYa hanımlar bir akıl verin bana lütfen. Benim Kocam tam bir alışveriş delisi.
Hamile olduğum için var olan kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum sıkmasın diye çünkü normalde dar giyinirim. Eşime dedim ki bana bi kaç kıyafet alalım bol bol söyle rahaaat rahat giyeyim. Tamam dedi bugün çıktık.
Bir pantolon aldım üstüme de birseyler bakarken bi baktım benim adam deneme kabininde kendine birşeyler bakıyor.
Evde 2 dolap dolusu kıyafet var adam hala alıyor. Bana diye çıktığımız alışverişte bana bir pantolon eşime 3 pantolon 2 kazak 1 gömlek alarak günü bitirdik.
Ben bu adamın kıyafet alma isteğini nasıl yok edeceğim ya
Çok haklısın eşimle gurur duyuyorum zaten ama aldıkları öyle yer kaplıyor ki anlatamam adam misafir odasını kendine giyinme odası yaptı. Ama şimdi bebek geliyor o odayı bebek odası yapmak istiyorum. Kendime bile sadece bebek için daha bol kıyafetler aldım. Para biriktirmek bebek için birseyler almak istiyorum.Kendine baksın,bu cok guzel bişey..
Ne kocalar var adam 2haftada 1 zor banyoya giriyor..ustu başı leş gıbı dolanıyor..boyle pis pasaklı görünümüne önem vermeyen seni insan içinde mahcup edecek bi gorunumde olmasındansa bence onun bu haliyle övunmelisin..her erkek bakımlı olmayı tercıh etmıyor veya tıtızlık zor zanaat erkek için dıyelim..
Haa sen belki o parayı kenara atmak istersin ama bence insanın kendını mutlu etmesi,kendini iyi hissetmesi daha buyuk önem taşır..bi nevi ruhunu okşuyor onun alışveriş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?