Alışveriş sevdalısı kocam!

Bizde de öyle hemen bakarım tamam bu der alır çıkarım. Eşimi kabinden uzaklaştırmam saatlerimi alıyor. Bi de her giydigini iyice inceliyor bu göbeğimi gösterdi sanki.
Bunun rengi bana yakışmadı sanki ne dersin
Bunun boyuna çizgili olsa daha ince gösterir vs vs

aynenya bu kadar mı olur

Bu derece tüketiciliği sevmiyorum. Oda dolusu kıyafet israf bana göre. Böyle bir adamla yapamazdım, insan biraz hesabını bilir. Para harcamayı bilmek de meziyet, düşünmeden paldır küldür, ihtiyaç var mı yok mu düşünmeden, paso harcayan insan bana göre değil.
Harcadığı kadar kazanıyor mu? Borcunuz var mı, kenarda birikiminiz, eviniz filan? Elindeki parayı mı harcıyor, yoksa kredi kartıyla borçla mı alıyor? Yani eşinizin aşırı harcaması maddi durumunuza nasıl etki ediyor?

Eger parasi yetiyorda alsin , insan yedigi ictigi giydigiyle kalir

Ne güzel işte.
Eşimde öyle olsun isterdim.
Benim dolabım ayrı eşimin dolabı ayrı.
Benim için kıyafet yemek içmek kadar önemli bişey eşim içinse sadece mecburi ihtiyaç.

Eskitip yenisini almak 20 yıl öncede kaldı bana göre hele ki Ayakkabı diktirmek tedavülden kalktı.

Eskimeden yenisini alırsan zaten hiçbirşeyin eskimez.

ayy bi sevimli geldi esinizin o hali gözüme. keske benimkide kendine birseyler alsa, kendine cok pintidir. Eğer durumunuz varsa sorun etmeyin derim. birikim yapamıyoruz cok para gidiyor derseniz de kredi falan cekin mecburen oder, kalanini rahat tahat harcarsiniz.

Abimde öyle son parasini bile kiyafete verir ne desek kar etmiyor böyle devam eder.. Allah akil fikir versin boylelerine....

Aynısından bende de var bitane..Kartını elinden aldım Ama bizimki oğluna aldığı oyuncak, bana aldığı hediye ve kendine aldığı kıyafet. Evde sanki o kadın bütün perdeleri, yollukları, halıları değiştiriyor Bide benden gizli yapıyor, iş işten gittikten sonra eve gelen eşyaları görünce öğreniyorum. İnsan kocasına dermi bidaha bşey alırsan kavga ederiz diye valla gına geldi artık, kartını aldım elinden. Gerçi intertetten yapar genel alışverişini ama bu sefer ciddi kavga çıkarırım İkinci çocuk geliyor biraz hesap kitap bilsin yahu...

Benim esimin tam tersi, adamin ayakkabisi yirtiliyor, bu sene de idare eder bu diyor, ben gidip alıyorum yenilerini. Ama kizimiza bene almaya bayiliyor. Ustelik işi pozisyonu şık bakimli olmasini gerektiriyor buna ragmen 10 senelik tuylenmis kazaklar giyiyor. Attigimda da kiziyor ben onu giyiyordum diye bence asiriya kacmiyorsa bakimli olmasi giyimine kusamina ozen gostermesi cok guzel bisey.

benim erkek arkadaşım da öyle, hatta canı çok sıkkın olduğunda üfff hadi alışverişe gidelim demişliği bile var aynı gömlekten 3. olanı aldığında müdahale ediyorum ben artık, onun harici laf anlatamıyorum ne yazık ki. ha alır ama giyer de yani benden renkli benden güzel ve şık giyiniyor.

Aynı cümlenin benzerini ben söylenince eşim de kullanıyor içkim sigaram yok bırak da alışveriş kötü alışkanlığım olsun hoşuma gidiyor diyor

Boşver bence ne güzel.
Benim eşim de çok alışveriş yapardı. Şimdi biraz duruldu gerçi, yeni sezonu mu beğenmedi ne.
Kazanıyorsa harcasın, şimdi daha hamileliğin küçük, babalara babalık duygusu daha geç geliyor. Biraz daha göbeğin felan çıksın kendinden kısar bebeğinize alır. Biraz kenara koyar. İşte birkaç ay sonra hala sizi zorlayacak kadar alışveriş yapıyor, o zaman alıp konuşursun gereği neyse yaparsınız. Ama anladığım kadarıyla öyle anlayışsız zor bi insan değil. Sorun etmeyin boşverin... Tadını çıkarın hatta. :) Erkek moda derglerine bakın arada birlikte alışverişe çıkın. Eğlencelidır ben hep öyle yapardım...

Ben de parası çoksa alsın diyenlerdenim.
Bütçeye zarar vermediği sürece istediği gibi takılsın.
Ortalığı da dağıtmıyor herhalde.
Dolaplar da var. Daha ne? Uğraşacak daha güzel şeyler bulun bence.
Buna sinirlenmeyin boş yere.

Benim öyle bi eşim olsa, ayrı bide kıyafetler için ev tutmamız gerekir sanırım. Bende öyleyim cünkü, kendim gibi birini cekemezdim acıkcası. Bu bir hastalık, psikoloğa görünmesinde fayda var, bende düşünüyorum

Benim babamda böyle 2 dolar kıyafet 1 dolap ayakkabısı var halen alıyor bayramda AVM ye gittik kendimi tişört alacaktır baktım adam 4 pantolon almış halen de deniyor magaza kapağında çıktı

Aynı ben ya, ne kadar alırsam alayım doymuyorum ve aldıklarımın birçoğunu da giymiyorum. Napmalıyım ben de bilmiyorum.

Ay bizimki de market alışverşinde durdurak bilmiyo çıldırıyorum mutlaka hergün çıkıp bütün marketleri gezer hayır kıyafet alsa daha mantıkı bi insan hergün tüm marketleri niye gezer ki yaa

Parası varsa sorun yok bence istediği kıyafeti alır.

Çalışıp kazanıyor sonuçta..
Herkesin zevki farklıdır, siz sevmiyor olabilirsiniz o seviyordur.

Böyle bi konuda kısıtlamanız yanlış olur .

eger butcenıze zarar vermıyorsa alsın bence sıkıntı yok..arkadasın dedıgı gbı alan adamdan degıl almayandan kork
ama butce uygun degılse sıkıntı var frenlemenız gerekır

kendine alıpta sana karışıyosa aldırmıyosa haklısın. kendine 1 pantolon almışsın başka bişey beğenemedinmi yoksa kendine almaktan seni umursamadımı aldırmadımı. erkekler alışverişi sevmez derler ama benim eşimde mağazaya girdimi çıkmak bilmez bişey beğenemez

Benimki de sürekli bana ve çocuğa almak ister ne yapar eder kendine almadan gider bazen artık ben zorla aldırırım.
Erkek değil mi hepsi bi garip işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…