- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Bizde de öyle hemen bakarım tamam bu der alır çıkarım. Eşimi kabinden uzaklaştırmam saatlerimi alıyor. Bi de her giydigini iyice inceliyor bu göbeğimi gösterdi sanki.benim eşimde teknoloji ürünleri hastası ne bulsa alır.alışverişe çıkarız saatlerce kıyafet dener giyer çıkartır almaz bide bana gelirler ben yine hemen alırım karar veririm sanki o bayan ben erkek bende çok bulanıyorum bazen.söylediğim zamanda gelme benle diyo
aynenya bu kadar mı olurBizde de öyle hemen bakarım tamam bu der alır çıkarım. Eşimi kabinden uzaklaştırmam saatlerimi alıyor. Bi de her giydigini iyice inceliyor bu göbeğimi gösterdi sanki.
Bunun rengi bana yakışmadı sanki ne dersin
Bunun boyuna çizgili olsa daha ince gösterir vs vs
ayy bi sevimli geldi esinizin o hali gözüme. keske benimkide kendine birseyler alsa, kendine cok pintidir. Eğer durumunuz varsa sorun etmeyin derim. birikim yapamıyoruz cok para gidiyor derseniz de kredi falan cekin mecburen oder, kalanini rahat tahat harcarsiniz.Ya hanımlar bir akıl verin bana lütfen. Benim Kocam tam bir alışveriş delisi.
Hamile olduğum için var olan kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum sıkmasın diye çünkü normalde dar giyinirim. Eşime dedim ki bana bi kaç kıyafet alalım bol bol söyle rahaaat rahat giyeyim. Tamam dedi bugün çıktık.
Bir pantolon aldım üstüme de birseyler bakarken bi baktım benim adam deneme kabininde kendine birşeyler bakıyor.
Evde 2 dolap dolusu kıyafet var adam hala alıyor. Bana diye çıktığımız alışverişte bana bir pantolon eşime 3 pantolon 2 kazak 1 gömlek alarak günü bitirdik.
Ben bu adamın kıyafet alma isteğini nasıl yok edeceğim ya
Bizde de öyle hemen bakarım tamam bu der alır çıkarım. Eşimi kabinden uzaklaştırmam saatlerimi alıyor. Bi de her giydigini iyice inceliyor bu göbeğimi gösterdi sanki.
Bunun rengi bana yakışmadı sanki ne dersin
Bunun boyuna çizgili olsa daha ince gösterir vs vs
Aynı cümlenin benzerini ben söylenince eşim de kullanıyor içkim sigaram yok bırak da alışveriş kötü alışkanlığım olsun hoşuma gidiyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?