- 23 Ocak 2016
- 36.147
- 52.471
- 598
Gerekli gibi duruyor şuanHahahahahaçok mu gerekliii acaba
Alıcam birazdanAlmaaaaaa
Evet haftasonu zil çalarak kaldırırım benimkileri diye düşündümO ne kız zil mi
Sabah kahvaltı hazır akşam yemek hazır diye mi çalacaksın
Bu ay kitapları bir kütüphaneden aldım ben meselaharika bir konu başlığı. Ben de 15 şubata kadar gereksiz harcama yapmayacağım. kendime böyle bir hedef koydum. Gereksiz harcamadan kastım, fazla kıyafet, makyaj malzemesi, abur cubur, takı. ayrıca kitaplığımda okunmayı bekleyen kitaplarım var onları okumadan yeni kitap almayacağım. Çocukların çok oyuncağı var. İlgilenmiyorlar bile. Ne bulduysam almışım artık oyuncak almayacağım. Şubata kadar mutfak ve bebeklerin temel ihtiyaçları dışında alım yapmıyorum. Sürdürülebilir bir dünya, minimalizm ve birikim için ben de varım:))
MantıklıGerekli gibi duruyor şuan
Alıcam birazdan
Evet haftasonu zil çalarak kaldırırım benimkileri diye düşündüm
Süpürge Makinesi açsan da uyanırlar aslındaGerekli gibi duruyor şuan
Alıcam birazdan
Evet haftasonu zil çalarak kaldırırım benimkileri diye düşündüm
Ben de harcamadım hem de hiçBugün hiç para harcamadım
Azcık bile
bendeeeBen de harcamadım hem de hiç
ya ben kütüphaneyi çok seviyorum çok huzur yer.. ne bilim :)Bu ay kitapları bir kütüphaneden aldım ben mesela
İnternette taratmadan alır mıyım hiçSüpürge Makinesi açsan da uyanırlar aslındafiyatı ne bunun
Evet çok güzel bu yaptığınız. Ben de elimdekiler bitince yenisini almak yerine kütüphaneden alacağımBu ay kitapları bir kütüphaneden aldım ben mesela
Ben de zili almaktan caydım bugün hiç harcamadımKuşburnu marmelatı A 101 'e gelmediği için para harcama ihtimalim de ortadan kalktı
Ben de bugün harcamadım hıhKimse harcama yapmayınca grubunda pek bir havası kalmadı sessizlik çöktü hshsh. Bosverin birikimleri harcayın gitsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?