- 3 Haziran 2015
- 37.022
- 119.688
- 798
- 36
aldıkların bereketli olsun tospigim22 Ekim bugünki harcamalar
Market 122.5 TL
Tost 360 TL
Süt 30 TL
Petshop 45 TL
Pazar 600 TL
Toplam 1.157.5 TL

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldıkların bereketli olsun tospigim22 Ekim bugünki harcamalar
Market 122.5 TL
Tost 360 TL
Süt 30 TL
Petshop 45 TL
Pazar 600 TL
Toplam 1.157.5 TL
Uzun vadede yön yukarı lakin beklemeyi düşünüyorumKızlar bu haftalık altında düşüş oldu ama yükselecekmiş yine
bereketli olsun canımSelam kızlar
Bildirim aşağıda kalmış ben de kimse harcama yapmadı sanıyorum
355 tl market meyve sebze harcaması yaptım
Şahsen çok alışveriş yapmayı seviyorsan şu dönemde hiç kredi kartına bulaşma.kızlar ben kredi kart alacaktım hayatımda hiç kredi kart kullanmadim banka kartımla alışveriş yapıyorum ordan ben tek cekim yapıyordum taksit hiç de yapmadim ..
almak istedim eşim izin vermedi kredi kartı alıştı mı birakamazsin diyor zaten normalde eşime aldırıyordum son zamanlarda bende para varsa ordan alışveriş yapıyorum kötü mü iyi mi bilemedim![]()
Sağol canım benimaldıkların bereketli olsun tospigim![]()
Kredi kartı kullanabilene iyi taksit oluyor o özellik güzel başka da pek özelliği yok en güzeli nakit banka kartı kullanmakkızlar ben kredi kart alacaktım hayatımda hiç kredi kart kullanmadim banka kartımla alışveriş yapıyorum ordan ben tek cekim yapıyordum taksit hiç de yapmadim ..
almak istedim eşim izin vermedi kredi kartı alıştı mı birakamazsin diyor zaten normalde eşime aldırıyordum son zamanlarda bende para varsa ordan alışveriş yapıyorum kötü mü iyi mi bilemedim![]()
Bizim de altın gününün sonuncusu kaldı Aralık ayında yapılacak onu almam gerekiyor daha düşer mi bilemiyorum bu ay çok uyguna almışım 5240 TL ye ablam 6 binden almış gün için altınıUzun vadede yön yukarı lakin beklemeyi düşünüyorum
Kredi kartını peşin fiyatına taksit yapmak için kullanıyorumkızlar ben kredi kart alacaktım hayatımda hiç kredi kart kullanmadim banka kartımla alışveriş yapıyorum ordan ben tek cekim yapıyordum taksit hiç de yapmadim ..
HarikaKızlar bugün para harcamadım
Ben de ilk günler harcamayıp sonra uçuyorumHarika![]()
Olsunnnnn varsınnnnnBen de ilk günler harcamayıp sonra uçuyorum![]()
Kredi kartı kullanabilene iyi taksit oluyor o özellik güzel başka da pek özelliği yok en güzeli nakit banka kartı kullanmak
ben hiç kullanmadim eşim ödüyor hepsini o kendi maaşıyla .. onu yansitmadim zaten elektirk su dogalgaz büyük market alışverişi araba ev sigortaları felan hepsini eşim ödüyor ben ise maaşımdan cocugun okul taksidi araba taksidi ben ödüyorum arabayi mayısta almişiz 200 bin kredi cektik otomatikten cekiliyor onlar . geri kalan sigara ufak tefek trendyolKredi kartını peşin fiyatına taksit yapmak için kullanıyorum
Bir de aracın kasko , zorunlu taşıt sigortası ,ev ve iş yerlerinin dasklarini yaptiriken hic sigortacima gitmiyorum telefondan sanal kredi kartı bilgilerimi vererek ödeme yapıyorum bu durumlarda benim için iyi onun dışında nakit ödeme yapıyorum
Kredi kartına hiç bulaşmaben hiç kullanmadim eşim ödüyor hepsini o kendi maaşıyla .. onu yansitmadim zaten elektirk su dogalgaz büyük market alışverişi araba ev sigortaları felan hepsini eşim ödüyor ben ise maaşımdan cocugun okul taksidi araba taksidi ben ödüyorum arabayi mayısta almişiz 200 bin kredi cektik otomatikten cekiliyor onlar . geri kalan sigara ufak tefek trendyolsigarayi biraktım harcamalarimi eskisinden azaltım şükür topik iyi geldi bana
İyi gecelerIyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar![]()