- 6 Ekim 2024
- 831
- 2.681
- 28
- 39
Market alışverişleri eşimde, onlar hariç
Evet bes daha erken emekli yapsa keşke. Bes'le, bizim normal emeklilik aynı yaşta başlıyor. Belki ben prim gün sayımı doldurup istifa edip emeklilik bekleyeceğim. O sırada bes maaş verse güzel olurdu
Market alışverişleri eşimde, onlar hariç
Normal valla gider.
Yatırım amaçlı kullanıyoruz biz tekne yeniliyoruz aracımı yenilemeyi istiyorum meselaBiriktirdiğinız altınları sonra ne ıcın bozuyorsunuz?
Aynen zor oluyor tek seferde çekmek.Ben de bir şey sorayım bankamatiklerde para çekmek sorun siz nasıl yapıyorsunuz QR kod bir de kartla çekiyoruz yorucu oluyor ziraat bankası tek seferde 30 bin veriyormuş sanırım orada hesap açmayı düşünüyorum
Şekli farklı canım böyle tırtıklı gibi. Ama onlar farklı şekillerde oluyormuş. Ben ahlatçı satıcısından almıştım. Bizim burdaki sarraf da ahlatçı'dan alıyormuşBu ay ajda yapamayacağım cumhuriyet anca olacak
albatroza sen internetten aldığın ajdalar kuyumcudan biraz farklı dedin nasıl farklı biraz açıklar mısın?
Şekli farklı canım böyle tırtıklı gibi. Ama onlar farklı şekillerde oluyormuş. Ben ahlatçı satıcısından almıştım. Bizim burdaki sarraf da ahlatçı'dan alıyormuşBu ay ajda yapamayacağım cumhuriyet anca olacak
albatroza sen internetten aldığın ajdalar kuyumcudan biraz farklı dedin nasıl farklı biraz açıklar mısın?
Ben direkt şubeden çekiyorum, ona da ekstra bi vakit ayırmak gerekiyorBen de bir şey sorayım bankamatiklerde para çekmek sorun siz nasıl yapıyorsunuz QR kod bir de kartla çekiyoruz yorucu oluyor ziraat bankası tek seferde 30 bin veriyormuş sanırım orada hesap açmayı düşünüyorum
Evet desenler farklı farklı sadece kibrit çöpü ve oluklu ajda yokŞekli farklı canım böyle tırtıklı gibi. Ama onlar farklı şekillerde oluyormuş. Ben ahlatçı satıcısından almıştım. Bizim burdaki sarraf da ahlatçı'dan alıyormuş
Eşim babasının hesabından çekti tek seferde vermiş biz böyle ıncık cincik uğraşıyoruz birazdan çekmeye gidicem kaç hesaptan para toplucamAynen zor oluyor tek seferde çekmek.
Kardesım Ziraatte, o da çok çekemiyor dıye biliyorum.
Yeni mı güncellendi
Ben direkt şubeden çekiyorum, ona da ekstra bi vakit ayırmak gerekiyorBen de bir şey sorayım bankamatiklerde para çekmek sorun siz nasıl yapıyorsunuz QR kod bir de kartla çekiyoruz yorucu oluyor ziraat bankası tek seferde 30 bin veriyormuş sanırım orada hesap açmayı düşünüyorum
Şimdilik ajdaları özel günlerde takıyorum. Ama ilerde araba veya ev almak için, ya da eşimin kendi işini kurması için bozdurabiliriz. Ya da Allah nasip ederse çocuklara kalır, eğitim yurtdışı vs harcamalarınaBiriktirdiğinız altınları sonra ne ıcın bozuyorsunuz?
Ben yazmaya başladım pztden itibaren ama her gün benim de market harcaması oluyor bazı insanlar ayda bir market alışverişine gidiyormuş biz hiç başaramayız böyle bir şeyi1500 liralık alışveriş yaptım. Ne kadar sınırlasak da sürekli alacak bişey çıkıyor
Ben günlük bazen sırf gezmek ıcın giderim ve illa alacak birsey bulurum.Ben yazmaya başladım pztden itibaren ama her gün benim de market harcaması oluyor bazı insanlar ayda bir market alışverişine gidiyormuş biz hiç başaramayız böyle bir şeyi
O çikolata bütçeye zararBen günlük bazen sırf gezmek ıcın giderim ve illa alacak birsey bulurum.
Abur cubur çok severim
Çikolata vs alırım.
ben yemek olayında hıc düşünmüyorum.QUOTE="Niloyatospikk, post: 79376219, member: 731846"]
O çikolata bütçeye zararabur cubur olayı bende abartı
Ben de aynı dışarıda yemek yemeyi azalttım evde yapıyorum o tarifleriben yemek olayında hıc düşünmüyorum.
Benım butcem hep yemeğe gıttı.
Aylık gıderlerım de dışarıda yemeye.
Son ıkı aydır biraz azalttım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?