Market alışverişinden kısmıyoruz o yüzden onu saymıyorum ama dışarda yemek ihtiyaç dışı olduğu için, onda kısıtlamaya gittik biraz.Temizlik malzemesi ve kişisel bakımı indirim gördükçe ben de stokluyorum. Kıyafet konusunda bir şeyler alma ihtiyacı bende hep var illa bir şeyler alacağım tutanıyoru pek kendimi şuan toplam 3 parça kafamda alacak olduğum şeyler var ihtiyacım mı değil
Gıdayı alışverişe saymıyorum derken hangi gıda örnek verir misin? Dışarıda yenen yemek mi market alışverişlerindeki gıda mı?
Dışarıdan ben de yemiyorum artık eskiden sipariş huyum vardı bıraktım. Kafeye bile gitmiyorum sadece balık için haftada 1 dışarda yiyoruz ya da pişirtiyoruz. Anca tatile gidersem yerim. Şubattan beri çorap bile almadımMarket alışverişinden kısmıyoruz o yüzden onu saymıyorum ama dışarda yemek ihtiyaç dışı olduğu için, onda kısıtlamaya gittik biraz.
Aslında tek sebebi de bu değil, bulunduğumuz ilçede güzel bir restoran yok, verdiğimiz paranın hakkını alamıyoruz. Her yediğimizde pişman olduk. Eğer çevre illere falan gezmeye gidersek o şekilde dışarda yiyoruz artık. Uzun süredir de öyle gezmeye çıkamadık. Benim gebelik ve doğumdan dolayı, sonra da Ramazan geldi. Öyle böyle derken dışarda aylardır yemedik. Tam da kısıtlamaya denk geldi
Oo çok iyi. Devir ekonomi devriDışarıdan ben de yemiyorum artık eskiden sipariş huyum vardı bıraktım. Kafeye bile gitmiyorum sadece balık için haftada 1 dışarda yiyoruz ya da pişirtiyoruz. Anca tatile gidersem yerim. Şubattan beri çorap bile almadımbu hafta biraz alışveriş yapacağım hamile olduğum için yoksa 2 dolap kıyafet var. Baktım kredi kartına şubattan beri 8 bin tl geçmişim sadece. Marketi yemek kartımla yapıyorum 15 15 yükleniyordu içinde 32 bin var. 3 aydır maaşıma da dokunmuyorum
Aynı benKızlar fazladan bir şeyler alırken aklıma bu topik geliyor dün Bimde hasır tepsi çok iyi bir fiyata düşmüş 105 tlydi alırken aklıma topik geldisonra da bu fiyata bir daha bulamam deyip aldım .
Ya şu ıvır zıvırı merak etmek bile alışverişi sevmeyi gösteriyor1500 liralık çocuk bezi ve ıslak mendil, 350 liraya oyuncak, 300 liraya da ıvır zıvır aldım
Ya şu ıvır zıvırı merak etmek bile alışverişi sevmeyi gösteriyor
Onlara biz de çok para harcıyoruzöyle çikolata abur cubur vs
Sadece kendi şahsına ise fena para sayılmaz jsjsjsjsjsj15.000 tl ile geçinmeye çalışıyorum helpppp
Onlara biz de çok para harcıyoruz
Az miktar param kalırsa ne olur ne olmaz diye tl'de tutuyorum ben ve mutlaka da harcanıyor.Selam kızlar benim öyle aman aman bir harcamam olmuyor kizimin bezi vs. De indirme girdikçe stokluyorum aynı şekilde, düğün vardı o biraz zorladı çok şükür atlattık onu da. Bu ay 1 yarım 1 çeyrek ve 2 gr alabildim. İnce 14 ayar bi kolyem vardı eşimin hediyesi o koptu ve bu kaçıncı kopuşu yeni 22 ayar birşeyle değişeyim dedim şimdi onun için biraz biraz biriktirmeye çalışıyorum umarım istediğim gibi bir şey bulurum ve alabilirim jsjsjs
Param elimde kalıyor bazen 300 500 altın yerine arada bir de döviz mi alsam acaba diyorum yoksa gram için yeterli olana kadar biriktirsem mi sizce.
Bu grup sayesinde 15 bin ile geçinmekle kalmayıp birikim de yapacaksınız15.000 tl ile geçinmeye çalışıyorum helpppp
HAhaha arada harcandığı oluyor tabiAz miktar param kalırsa ne olur ne olmaz diye tl'de tutuyorum ben ve mutlaka da harcanıyor.
Bizde de durum aynı mutlaka harcayacak bir şey buluyoruzAz miktar param kalırsa ne olur ne olmaz diye tl'de tutuyorum ben ve mutlaka da harcanıyor.
Harcamamayı nasıl başarıyorsun ben de tam tersi harcamadan duramıyorumHAhaha arada harcandığı oluyor tabiama ben öyle kolay kolay harcamam hatta çoğu altınımi böyle ufak tefek biriktirip almışımdir ama herşey bi anda o kadar pahalı oluyor ki acaba bu ufak paraları biriktirmekle hata mı yapıyorum diyorum.
Ben cimriym ya bakma senn jsjsjs hani varyemez tipler var ya biraz biraz onlar gibiyimHarcamamayı nasıl başarıyorsun ben de tam tersi harcamadan duramıyorum
ay muhteşem artık buradayımBu grup sayesinde 15 bin ile geçinmekle kalmayıp birikim de yapacaksınız
yok bee nerdeeeSadece kendi şahsına ise fena para sayılmaz jsjsjsjsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?