evet hepsiburada trendyol baska yokEe hangi siteler var sende bi Trendyol mu?
Ee tmm Trendyol sana yeter zatenevet hepsiburada trendyol baska yokinstsgram var hiç ordan almadim
bone lazım oldu 3 adete 100 liraya geliyordu 100 den asagi olanlara maks 3 adet diyor ona sinir oluyorum benEe tmm Trendyol sana yeter zatenihtiyacın olan bir şey yoksa girme hiç
iyi günlerde kullanınBugün 1500 lira harcadım, ayakkabı sipariş ettim
Güzel günlerde kulla canımBugün 1500 lira harcadım, ayakkabı sipariş ettim
Aaa ben unuttum onu yaBugün tabiki harcama yaptım ve not aldım bildirimi nasip olursa pazar günü yapicimmmmm
Tabi tatlım sürpriz olsun daha heyecanlı olurAaa ben unuttum onu yapara harcamayınca da söylemiyim
Tüy toplayıcı derken nerede kullanıyorsun valla 3 adet bone alacaksın üstüne kargo parası da ödeyeceksin git bir tuhafiyeye bir tane bone al hem çok yer kaplamaz hem minimum hem kargo parası ceptebone lazım oldu 3 adete 100 liraya geliyordu 100 den asagi olanlara maks 3 adet diyor ona sinir oluyorum bentrendyolda tüy toplayıcı vardi bi tanesi 20 tl diyor 4 adet ekle diyor 100 oluyor oda almıyorum 4 tanesini ne yapim bi tane yeter sanirim 100 den asagi olmuyor artık
Ayy söyleyin lütfen yaAaa ben unuttum onu yapara harcamayınca da söylemiyim
Hadi söyleyim bariBencede yazın ya hdhdhdh zaten son dakika ya Kadar harcamalar yapılıyor kazanan sürpriz oluyorsöyleyin gaza getirelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?