- 16 Haziran 2020
- 5.617
- 13.644
- 248
- 29
Ellerine sağlık enfes görünüyorlarOkuldan gelir gelmez hamur yoğurup ocağın başına geçtim, emeğinizin peşindeyiz![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim canımÇok iyi yapmışsın afiyetle yiyin kullanın inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık enfes görünüyorlarOkuldan gelir gelmez hamur yoğurup ocağın başına geçtim, emeğinizin peşindeyiz![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim canımÇok iyi yapmışsın afiyetle yiyin kullanın inşallah![]()
Evet katmer canımEllerine sağlık enfes görünüyorlarkatmer mii
Teşekkür ederim canım![]()
Senin daha çok işin varÖğlene kadar gezdim öğle civarı kayınpederimi hastaneye götürdüm geldim eve geldim evi süpür derken yoruldum daha yemek yapacağım ama çok yoruldum akşam da spor var
Hamuru nasıl kat kat yapıyoruz pekiKatmer
2 ya da 3 bardak ılık su
1 tatlı kaşığı maya
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
Aldığı kadar un
Hiç bekletmeden aralarına ister sadece sıvıyağ sür
Istersen haşhaşlı yap eğer haşhaşlı yapacaksan haşhaşı yağ ile seyrelt
Yaklaşık 3 yıl önce eski evimin o taraflar da yapan bir yer vardı o zaman 20 TL ye alırdım çok güzeldi hamileydm her fırsatta alırdım o günden beri daha almak nasip olmadı hiç cesaret edebilirsem bende denicem tarifiniEvet katmer canım![]()
Ister zarf şeklinde katla tabi aralarına yağ sürerek ve açSenin daha çok işin varBende evde arada bir Leslie yapıyorm koşmaya çalışıyorum falan hdhdh
Hamuru nasıl kat kat yapıyoruz peki
İlk fırsatta denerim teşekkürlerIster zarf şeklinde katla tabi aralarına yağ sürerek ve aç
Isterse yuvarlak açıp üzerine yağ sür rulo yapıp ruloyu etrafda döndür ve aç pişir
Teşekkür ederim canımİlk fırsatta denerim teşekkürlertekrar ellerine sağlık canım
aldıklarıyla bereket olsun1130 TL şokta harcadım![]()
offff çok güzel gözüktüOkuldan gelir gelmez hamur yoğurup ocağın başına geçtim, ekmeğimizin peşindeyiz![]()
![]()
![]()
Ben fiziki ve bankadan alıyorum
Hatta geçen gün yüklü bi alım yaptım
746 tl lik alımım var
Geçmiş olsun bu arada
geçmiş olsun dileklerinizle bugün daha iyiyim teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah şifa versin![]()
Bereketli olsun canımmerhaba hanımlarr
bugün 1124 tl Trendyol alışveriş
105 tl çikolata 1229 tl toplamda harcama yaptım
amin ablacığımBereketli olsun canım![]()
İyi günlerde kullanmerhaba hanımlarr
bugün 1124 tl Trendyol alışveriş
105 tl çikolata 1229 tl toplamda harcama yaptım
Geçmiş olsun canımamin ablacığım![]()