- 27 Ağustos 2022
- 6.924
- 13.205
- 198
Hmm hemen çıkabilir misiniz bilmiyorum. Çünkü belli bir süresi oluyor, devlet katkı paylarını hak etmek için.ben Şubat 2025 te girdim ne kadar bilmiyorum aylık 1000 ödüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm hemen çıkabilir misiniz bilmiyorum. Çünkü belli bir süresi oluyor, devlet katkı paylarını hak etmek için.ben Şubat 2025 te girdim ne kadar bilmiyorum aylık 1000 ödüyorum.
yılda kesinti ne kadar oluyor.Tam da bununla ilgili yazacaktım.
Kendim 2015 yılında bese girmiştim 100 liradan. Şu an 600 ödüyorum. Bugün çıkışımı yaptım. 12 kasım gibi param hesabıma yatacakmış. Toplam 170 bin lira birikmiş.
Bugünkü yatırdığım besler, çocuklar için açtığım birikim hesabının. Onlara da 900er lira yatırıyorum. Onu sanırım 18 yaşına gelince çocuklar çekiyor. Hayırlısıyla inşallah Allahım sağlık ve ömür versin.
Siz ne zamandır ödüyorsunuz? Birikmişiniz ne kadar?
10 yılda bu kadar birikmiş. Eskiden altın bu kadar artmıyordu, ayda 100 lira mantıklı gelmişti. Şimdi altın çok arttı, o şekilde değerlendirmek istedimkesenize bereket 170 bin iyi para:)
Toplam 15 bin kesinti yaptılar vergi için. Aslında 195 bin birikmiştiyılda kesinti ne kadar oluyor.
bence altın son zamanlarda iyi patladi.Dolar iyiydi.. bitcoin almak istemişim o zamanda 2014-2015 te 700 liraydi çok düşükteydi.. şimdi kaç para. ah keşke eşim bitcoine güvenmedi şimdi pişman yapsaydim diyor.10 yılda bu kadar birikmiş. Eskiden altın bu kadar artmıyordu, ayda 100 lira mantıklı gelmişti. Şimdi altın çok arttı, o şekilde değerlendirmek istedim![]()
Kesinlikle çok çabuk değişiyor her şey. Artık bana tek mantıklı gelen fiziki altın, elimle tutabildiğim bir şeybence altın son zamanlarda iyi patladi.Dolar iyiydi.. bitcoin almak istemişim o zamanda 2014-2015 te 700 liraydi çok düşükteydi.. şimdi kaç para. ah keşke eşim bitcoine güvenmedi şimdi pişman yapsaydim diyor.
gelecekte ne olacagi da hiç belli olmuyor gercekten de.
Neden çıkıyorsun devam etmiyorsun bunu duydum neden giriyorlar neden çıkıyorlar hiç fikrim yok nedir?Tam da bununla ilgili yazacaktım.
Kendim 2015 yılında bese girmiştim 100 liradan. Şu an 600 ödüyorum. Bugün çıkışımı yaptım. 12 kasım gibi param hesabıma yatacakmış. Toplam 170 bin lira birikmiş.
Bugünkü yatırdığım besler, çocuklar için açtığım birikim hesabının. Onlara da 900er lira yatırıyorum. Onu sanırım 18 yaşına gelince çocuklar çekiyor. Hayırlısıyla inşallah Allahım sağlık ve ömür versin.
Siz ne zamandır ödüyorsunuz? Birikmişiniz ne kadar?
Abla maşallah az harcıyorsun gerçekten. Ben bu ay harcama yapmadım gibiydi, yine çok gelecek kart ekstremYarın kredi kartımın hesap kesimi
Normalde benim 1 ayım her ayın 7 sinden diğer ayın 7 sine kadar olan zaman dilimi
Ekim ayındaki elimden çıkan para
Kredi kartıyla 3533 tl
Nakit olarak 9287 tl
Toplam 12820 tl
Bunun 6500 tl sini benden çay kahve için diye gönderdim
Kendi geçim bedelim 6320 tl![]()
Kendine harcadığın para gerçekten 6320 TL mi içinde faturalar falan da var dimiYarın kredi kartımın hesap kesimi
Normalde benim 1 ayım her ayın 7 sinden diğer ayın 7 sine kadar olan zaman dilimi
Ekim ayındaki elimden çıkan para
Kredi kartıyla 3533 tl
Nakit olarak 9287 tl
Toplam 12820 tl
Bunun 6500 tl sini benden çay kahve için diye gönderdim
Kendi geçim bedelim 6320 tl![]()
Geliri çok az olduğu için çıkmayı düşündüm canım. O parayla altın alsam daha çok artıyor. O açıdan çıkmaya karar verdim. 1 yıldır 20 bin kazandırdı. Altında olsa daha çok olurduNeden çıkıyorsun devam etmiyorsun bunu duydum neden giriyorlar neden çıkıyorlar hiç fikrim yok nedir?
Bereketli olsun canımMerhaba kızlar
Ekderslerimiz yatırılmış 5600 tl den 1 gr altın aldım Allah bol bereket versin kazançlarımıza![]()
Merhaba kızlar
Ekderslerimiz yatırılmış 5600 tl den 1 gr altın aldım Allah bol bereket versin kazançlarımıza![]()
Bereketli olsun kızlarBereketli olsun canım![]()
Bende 5560 TL den 3 gram aldım 16.680 tuttu.
Kızım ben varyemezim ismimin hakkını veriyorumAbla maşallah az harcıyorsun gerçekten. Ben bu ay harcama yapmadım gibiydi, yine çok gelecek kart ekstrem![]()
Evet benzin, faturalar ,mutfak, apartman aidatı, okul çay parası, internetten aldığım süpürgenin taksitiKendine harcadığın para gerçekten 6320 TL mi içinde faturalar falan da var dimi
Bereketli olsun canımBereketli olsun canım![]()
Bende 5560 TL den 3 gram aldım 16.680 tuttu.
Nickinin hakkını veriyorsun canım maşallahEvet benzin, faturalar ,mutfak, apartman aidatı, okul çay parası, internetten aldığım süpürgenin taksiti![]()
Dışarıda bazen yemek lazım ya evdekine benzemiyor onun da tadı ve yeri başkaKızım ben varyemezim ismimin hakkını veriyorum
Şaka bir yana ev kira değil, küçük ve ekonomik hayatın günümüz şartlarına göre oldukça iyi durumda olduğu bir ilçedeyim
Bir de ayıptır söylemesi mutfak konusunda kendimi geliştirdim malzemeyi alır evde kendim yaparım birçok şeyi örnek dünkü katmerler vs gibi
Dışarda kişi başı 500 tl lik yemek yemektense kasaba gidip 3000 tl lik çeşitli et alıp evde bilmem kaç öğünlük yemek çıkarmak bana her konuda daha mantıklı gelir![]()