Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bu aralar online satış sitelerinin maşaallahı var ;kimi indirim kuponu veriyor, kimi çark çevirtiyor,kimi mesajlar gönderiyor
Sürekli beni alışverişe yönlendirme çabası
Yapmayacağım işte yapmayacağım
Benden size para çıkmaz gidin başka kapıya

Niloyatospikk en iyisi bir koca bulayım desem ama gene olmaz
Yine aracın bütün giderlerini ben öderim
iş yerlerinin ve evin vergisini sigortasını ben öderim
Değişen birşey olmaz
Bu açıdan kaderlerimiz benziyor abla. Benimkini def edebilir miyim bilmiyorum

kasım indirimler var trendyolda almak istiyom da paraaa yok

Ben onları da yazıyorum ama eşimin özel harcamalarını yazmıyorum faturaları vergileri o ödüyor onları yazmıyorum
ya aslında bende kredikart yok eşimde var araba kredisi okul kredisi eşime gönderiyorum o ödüyor hiç bi zaman kredi işlere bulaşmadim banka kartımla alıyorum herseyi

Ben trendyoldan senin için de alişveriş yaparım Varyemez, benden para çıkar eksiye girerim o parfümü yine alırım. Bargello 122 parfüm şahane olay bir koku kızlar 250 liraya düşmüş, nasıl almayayım. Böyle bir nefis terbiyesi nasıl olur. Derviş miyim ben ya da Evliya mı. Kesin galiba herhalde alırım durduramıyorum

Bana da sürekli Kasım indirimleri geliyor hiç takip etmem ilgilenmem de canım ne zaman almak isterse o zaman alırım
kasım indirimler var trendyolda almak istiyom da paraaa yok
Aman ne indirimi var indirimden önce fiyatları artırıyorlar sonra indiriyorlar
Ben de bu ara parfüm araştırıyorum uygunmuş fiyatı ben de mi alsam napsam

Maşallahın var valla Niloyatospikk para elinin kiri. Parfüm de al kızžz cidden indirimde. 450 liraydı 250 ye düşmüş, ciddili indirim yani

Maşallahın var valla Niloyatospikk para elinin kiri. Parfüm de al kızžz cidden indirimde. 450 liraydı 250 ye düşmüş, ciddili indirim yani
Yok normalde bu kadar harcamıyorum bu hafta alınacaklar hepsi üst üste geldi bugün misafir ağırladım sadece onun için 2 bin küsür harcadım spor kaydımı yaptırdım çoğu şey bu haftaya denk geldi ama parfüm istiyorum bu ara bakıyordum bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…