- 27 Ağustos 2022
- 6.951
- 13.284
- 198
Sağolasın canımYaa çok geçmiş olsunsen çocuklarla ilgilen burası bekleyebilir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canımYaa çok geçmiş olsunsen çocuklarla ilgilen burası bekleyebilir
![]()
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinKızlar yazamıyorum bizim çocuklar yine hasta. Acayip heyheyliyiz![]()
Kız siz "bugün hiç para harcamadım" dediğinizde yeterince kendimi sıkıyorum zatenespressoc mesela bu hafta 9242 tl harcamış olan
Niloyatospikk cime haftalık 1000 tl kota koysak kızcağız kurdeşen döker Allah muhafaza sıkıntıdan
![]()
Çok geçmiş olsun canım ya tez zamanda şifa bulsunlar kuzucuklarKızlar yazamıyorum bizim çocuklar yine hasta. Acayip heyheyliyiz![]()
Ben bugün hiç harcama yapmadım mesela bilmek istersin belkiKız siz "bugün hiç para harcamadım" dediğinizde yeterince kendimi sıkıyorum zaten![]()
Ben evden bile çıkmadımBen bugün hiç harcama yapmadım mesela bilmek istersin belki![]()
![]()
Nasıl başarıyorsunuz onu da anlamadım yaBen bugün hiç harcama yapmadım mesela bilmek istersin belki![]()
![]()
3 yere gittim ilk toptan market ikinci kızımı millet bahçesine götürdüm üç akşam spor salonunaBen evden bile çıkmadım![]()
Ben çikolatayı pazartesi günü aldımNasıl başarıyorsunuz onu da anlamadım yahiç almasam gider bir çikolata alırım yahu
![]()
Kaşıkla bakalım afiyet olsun bugün markette gördüm almadım alırsam kaşıklarım züber aldın bunu alma tasarruf yap 90 TL cepte kalsın diyerek uyardım orada kendimiBen çikolatayı pazartesi günü aldım![]()
199 tl indirimsiz fiyatıKaşıkla bakalım afiyet olsun bugün markette gördüm almadım alırsam kaşıklarım züber aldın bunu alma tasarruf yap 90 TL cepte kalsın diyerek uyardım orada kendimi![]()
Ay gerçekten öyle kısıtlama.belki zorlar ben hiç haftalık ne kadar harcadığımi hesaplamadim kaleme vursam çok olacak gibiespressoc mesela bu hafta 9242 tl harcamış olan
Niloyatospikk cime haftalık 1000 tl kota koysak kızcağız kurdeşen döker Allah muhafaza sıkıntıdan
![]()
Olsun varsın bu topik vesilesiyle yüzleş gerçeklerinle bakalım nasıl hissedeceksinAy gerçekten öyle kısıtlama.belki zorlar ben hiç haftalık ne kadar harcadığımi hesaplamadim kaleme vursam çok olacak gibi![]()
Çok geçmiş olsun canım ya tez zamanda şifa bulsunlar kuzucuklar
Teşekkürler canlarGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
İyi geceler canımKızlar iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin![]()
Ay evet ya çok güzel olacak burası bana yarın mi başlıyor haftamızOlsun varsın bu topik vesilesiyle yüzleş gerçeklerinle bakalım nasıl hissedeceksin![]()
10- 16 kasım arası başlıyor canımAy evet ya çok güzel olacak burası bana yarın mi başlıyor haftamız![]()
Tamamdır bende geliyorum Pazar gününe kadar notlarımı alayım10- 16 kasım arası başlıyor canım