- 6 Ağustos 2010
- 41.407
- 74.792
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık canımBunlar da benim kendi günlük topiğimde paylaştıklarım yaptığım trileçeler ama her zaman uğraşamam dışarıdan sipariş veririm dışarıda yerim![]()
Çok geçmiş olsunBugün ha bire deprem oluyor kızlar ya az önce yine oldu
YokkkOklava ve merdanen yok mu![]()
Geçen bayram yaptı hamurunu yoğurdu açtı yağladı bilmem ne fırına attı işi vardı bende azıcık birşey yaktım bide dio ki birşey olmaz iyi kızardıKocan baklava mı açıyor![]()

Olalım ya olalımRuh ikizi olabilir miyiz![]()
Hissetme sakın bende burdayım herkes herşeyi yapacak diye birşey yokAbla pastaneden alıyosun di mi, nolur öyle olduğunu söyle, değilse kendimi çok beceriksiz hissedicem![]()
Kocan fırıncı mı abağğ neyse uykum geldi ben sana bolca sorular sorarım kocandan bize biraz bilgi aktarırsınÇok geçmiş olsun
Yokkkkocamın bi aralar merdanesi vardı sayılır mı hdhdhdh benjm kocam fırıncı kizzz o yüzden haa bide hevesi var yani gerçek anlamda var.
Geçen bayram yaptı hamurunu yoğurdu açtı yağladı bilmem ne fırına attı işi vardı bende azıcık birşey yaktım bide dio ki birşey olmaz iyi kızardıdüşün ne kadar marifetliym
Olalım ya olalımNiloya ve varyemeze karşı çok ezildim aşırı hamaratli kadınlar bunlar.
Hissetme sakın bende burdayım herkes herşeyi yapacak diye birşey yok![]()
Olur olurKocan fırıncı mı abağğ neyse uykum geldi ben sana bolca sorular sorarım kocandan bize biraz bilgi aktarırsın![]()
Yaptığım baklavaları da atayım dicem ama galerimde 10 bin fotoğraf arasından biraz zor bulurum boşver bak biliyorum ama bayramda gider hazır alırımÇok geçmiş olsun
Yokkkkocamın bi aralar merdanesi vardı sayılır mı hdhdhdh benjm kocam fırıncı kizzz o yüzden haa bide hevesi var yani gerçek anlamda var.
Geçen bayram yaptı hamurunu yoğurdu açtı yağladı bilmem ne fırına attı işi vardı bende azıcık birşey yaktım bide dio ki birşey olmaz iyi kızardıdüşün ne kadar marifetliym
Olalım ya olalımNiloya ve varyemeze karşı çok ezildim aşırı hamaratli kadınlar bunlar.
Hissetme sakın bende burdayım herkes herşeyi yapacak diye birşey yok![]()
Un oldu yağ oldu birazNeyse ben bi su içip yatayım en iyisi
Bir de şuraları temizliyeyim
![]()
![]()
Salçada çok batıyor inan kiVeeee salça oldu![]()
En önemlisi buNeyse canımız sağ olsun![]()