• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bugün ha bire deprem oluyor kızlar ya az önce yine oldu
Çok geçmiş olsun 🙏
Oklava ve merdanen yok mu😱
Yokkk:oops: kocamın bi aralar merdanesi vardı sayılır mı hdhdhdh benjm kocam fırıncı kizzz o yüzden haa bide hevesi var yani gerçek anlamda var.
Kocan baklava mı açıyor 😱
Geçen bayram yaptı hamurunu yoğurdu açtı yağladı bilmem ne fırına attı işi vardı bende azıcık birşey yaktım bide dio ki birşey olmaz iyi kızardı 🫣😂 düşün ne kadar marifetliym :süslü:
Ruh ikizi olabilir miyiz 😁😁
Olalım ya olalım 😍😂 Niloya ve varyemeze karşı çok ezildim aşırı hamaratli kadınlar bunlar.
Abla pastaneden alıyosun di mi, nolur öyle olduğunu söyle, değilse kendimi çok beceriksiz hissedicem 😁
Hissetme sakın bende burdayım herkes herşeyi yapacak diye birşey yok 😂

Çok geçmiş olsun 🙏

Yokkk:oops: kocamın bi aralar merdanesi vardı sayılır mı hdhdhdh benjm kocam fırıncı kizzz o yüzden haa bide hevesi var yani gerçek anlamda var.

Geçen bayram yaptı hamurunu yoğurdu açtı yağladı bilmem ne fırına attı işi vardı bende azıcık birşey yaktım bide dio ki birşey olmaz iyi kızardı 🫣😂 düşün ne kadar marifetliym :süslü:

Olalım ya olalım 😍😂 Niloya ve varyemeze karşı çok ezildim aşırı hamaratli kadınlar bunlar.

Kocan fırıncı mı abağğ neyse uykum geldi ben sana bolca sorular sorarım kocandan bize biraz bilgi aktarırsın :KK70:

Çok geçmiş olsun 🙏

Yaptığım baklavaları da atayım dicem ama galerimde 10 bin fotoğraf arasından biraz zor bulurum boşver bak biliyorum ama bayramda gider hazır alırım :KK70:ustalar da ev geçindiriyor dimi ama onlar da Ajda yapsınlar eşlerine hep bana hep bana olmaz😂

Back
X