- 23 Ocak 2016
- 36.969
- 54.449
- 598
Bak ben güncellediğim halde yine gelmiş güncellemeBana güncelleme de gelmemiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ben güncellediğim halde yine gelmiş güncellemeBana güncelleme de gelmemiş![]()
Öyle yaptım da aç diyo güncelle yazmıyoPlay store a gir watsapp yaz güncelleme çıkar
O zaman güncellenmiştir yapay zeka butonu çıkmıyor mu mesajlarin sağ tarafındaÖyle yaptım da aç diyo güncelle yazmıyo![]()
O zaman güncellenmiştir yapay zeka butonu çıkmıyor mu mesajlarin sağ tarafında
Aa çok ilginç dur chat gpt ye soralım ne diyecek
Telefonun işletim sistemi desteklemiyor olabilir diyor ayarlardan uygulamalar watsapp depolama ön belleği temizle de bakalım ne yapacak
güncelledim, bende yine çıkmadı.Telefonun işletim sistemi desteklemiyor olabilir diyor ayarlardan uygulamalar watsapp depolama ön belleği temizle de bakalım ne yapacak
Gelir herhalde sağlık olsunTelefonun işletim sistemi desteklemiyor olabilir diyor ayarlardan uygulamalar watsapp depolama ön belleği temizle de bakalım ne yapacak
Onu almadım ama duydumKızlar bu ara babşlin en zengin adamı kitabını okuyorum duymuşsunuzdur, bizim gibi birikim ve gelir gider hesabı yapmaya meraklı her insanın okuması gerek bence çok faydalı
bakayım hemen merak ettim, bu kitapta birikimden akıllı yatırımdan ve ihtiyaç fazlası olan tüketimi kısmaktan bahsediyor , bizim burda harcamalarımızı yazmamız farkındalık oluyor gerçekten , ben ne harcadım farkındalığı oluyorOnu almadım ama duydum
Mert Başaran 'ın 3 tane kitabı var onları da öneririm canım
Ciddi mi dur bi yazayım kuyumcuya5500 bugün koş hemen yap
Bende de var yapay zeka ve yakın arkadaşım da yok onunda güncelleme istemiyor yalnız değilsin
Evet kız 3 yere baktım hemi deCiddi mi dur bi yazayım kuyumcuya![]()
Bölge bölge şuan yokmuş sanırımBende de var yapay zeka ve yakın arkadaşım da yok onunda güncelleme istemiyor yalnız değilsin![]()
Cevap gelsin hdhdh 1 gramlık param var alayım hemen inşallahEvet kız 3 yere baktım hemi de![]()
Yakında kendim de kitap yazmayı düşünüyorumbakayım hemen merak ettim, bu kitapta birikimden akıllı yatırımdan ve ihtiyaç fazlası olan tüketimi kısmaktan bahsediyor , bizim burda harcamalarımızı yazmamız farkındalık oluyor gerçekten , ben ne harcadım farkındalığı oluyor![]()
Aa bir bakayım ben deKızlar bu ara babşlin en zengin adamı kitabını okuyorum duymuşsunuzdur, bizim gibi birikim ve gelir gider hesabı yapmaya meraklı her insanın okuması gerek bence çok faydalı