- 23 Ocak 2016
- 36.956
- 54.402
- 598
Ben 22 ayarcıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 22 ayarcıyım
22 de 5335Ben 22 ayarcıyım![]()
Orada ucuzmuş bana yolla oradan bir gram22 de 5335![]()
Aaa hemen hemenOrada ucuzmuş bana yolla oradan bir gram![]()
25 yıllık birikim anılarımı içeren bir kitap olurYakışır bence![]()
Neden olmasn hem de gerçek tecrübeye dayalı bir kitap olur25 yıllık birikim anılarımı içeren bir kitap olur![]()
Eviniz varsa arabayı yükseltin bence. Güzel araba insanı motive ediyor hem de uzun süre kullanırsiniz , bir daha araba derdiniz gündeme gelmez. Ancak eviniz yoksa peşinat birikimi için altın derimKızlar sizce arabayı mı büyütelim, yoksa altında mı kalalım. Aracımız çok küçük, ama bizi idare ediyor
Eşim altın arabadan çok artar, altın kalsın diyor. Ben de güzel büyük bir araba istiyorum. Asla anlaşamadık.Eviniz varsa arabayı yükseltin bence. Güzel araba insanı motive ediyor hem de uzun süre kullanırsiniz , bir daha araba derdiniz gündeme gelmez. Ancak eviniz yoksa peşinat birikimi için altın derim
Arabanızın marka ve modeli km si ne ?Kızlar sizce arabayı mı büyütelim, yoksa altında mı kalalım. Aracımız çok küçük, ama bizi idare ediyor
Eşin haklı ama araba da bir ihtiyaç küçük ise size yetmiyorsa konfor için değiştirin ben de beklemedeyim ama daha beklerim bizim deniz taşıtlarıyla da alakamız olduğu için ben daha beklerimEşim altın arabadan çok artar, altın kalsın diyor. Ben de güzel büyük bir araba istiyorum. Asla anlaşamadık.![]()
Altın benceKızlar sizce arabayı mı büyütelim, yoksa altında mı kalalım. Aracımız çok küçük, ama bizi idare ediyor
2020 model 50 bin km, kia picanto ablaArabanızın marka ve modeli km si ne ?
Evet eşin otomativ sektöründeydi di mi canım, onun yorumu nedir, beklemede misinizEşin haklı ama araba da bir ihtiyaç küçük ise size yetmiyorsa konfor için değiştirin ben de beklemedeyim ama daha beklerim bizim deniz taşıtlarıyla da alakamız olduğu için ben daha beklerim![]()
2020 model 50 bin km, kia picanto abla
2 bebiş var abla, biri 3 yaşında, biri 10 aylık. Ben şu an çalışmıyorum ama seneye işe başlayacağım inşallah. Eşim, ben işe başladığımda alırız diyor ama altın ile araç aynı oranda artar mı, emin olamıyorumçocukla birlikte 3 kişiniz değil mi siz ?
Eviniz kendinize ait mi ?2 bebiş var abla, biri 3 yaşında, biri 10 aylık. Ben şu an çalışmıyorum ama seneye işe başlayacağım inşallah. Eşim, ben işe başladığımda alırız diyor ama altın ile araç aynı oranda artar mı, emin olamıyorum
Eve gelince sorarım canımEvet eşin otomativ sektöründeydi di mi canım, onun yorumu nedir, beklemede misiniz