• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Bizim şimdi bir çalışma odamız var. Eşim akademik çalışıyor bende kpss vs iste. Odada masamız ve kitaplığımiz var bir tanede berjer koyacağız salondan alıp. Perdesi stor perde küçük bir oda. Bende biraz içimiz açılsın diye oraya 2 metrelik tül perde diktireyim üstüne de perde ledlerinden alayım diyorum sizce gereksiz masraf olur mu. Bunlari ortalama 1000₺ ye halledeceğim

Bende en son 2 hafta önce faln sormuştum bir kuyumcuya yarım gram bulunur mu diye onu bulmak biraz zor demişti hiç detaylı sormadım neden diye.
Ben 2 ay öncesine kadar alıyordum çok rahat buliyordum ama geçen ay sordum kaldırıldı dedi kuyumcu. Ve birkaç yere sordum sanki hiç satmamislar bugüne kadar öyle tepki verdiler

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Bizim şimdi bir çalışma odamız var. Eşim akademik çalışıyor bende kpss vs iste. Odada masamız ve kitaplığımiz var bir tanede berjer koyacağız salondan alıp. Perdesi stor perde küçük bir oda. Bende biraz içimiz açılsın diye oraya 2 metrelik tül perde diktireyim üstüne de perde ledlerinden alayım diyorum sizce gereksiz masraf olur mu. Bunlari ortalama 1000₺ ye halledeceğim
Ev kendininse yapılabilir biraz daha uyguna halledilse hiç fena olmaz 😀
Oda da sürekli çalışır halde stresli oluyorsunjz zaten perdeler ve ledler içinizi ısıtacaksa bence değer.

Bence yaşam alanı değer o paraya sonuçta yaşadığımız ortamı sevmek çok önemli

Ev kendininse yapılabilir biraz daha uyguna halledilse hiç fena olmaz 😀
Oda da sürekli çalışır halde stresli oluyorsunjz zaten perdeler ve ledler içinizi ısıtacaksa bence değer.
Ay bende öyle düşünüyorum ya güzel olur çok vakit geçiriyoruz tüm aksamimiz o odada. Kiraciyiz hatta temmuzda tayinimiz çıkacak ama alacağımiz evde yeniden çalışma odası yaparız perde çok araştırdım min 600-700 arası ledler de 250₺ civarı

Ben bu hafta bi 20 lira harcadım hdhdh baba evinde olmanın avantajları bunlar işte 😂
Bu hafta yarışmaya bile katılmam belki 😂
Kime baksam çok harcıyor bu hafta, birinciyi ciddi çok merak ediyorum hehehe
Bende baba evindeyim ama online alışveriş tutamıyoruz ki 😂

Ay bende öyle düşünüyorum ya güzel olur çok vakit geçiriyoruz tüm aksamimiz o odada. Kiraciyiz hatta temmuzda tayinimiz çıkacak ama alacağımiz evde yeniden çalışma odası yaparız perde çok araştırdım min 600-700 arası ledler de 250₺ civarı
O zamn yap gitsin 😍 taşınması kolay şeyler olduğu için zorlamaz sizi taşınırken hiç içinizde kalmasın:)

Ben bekletiyorum ya daha eksiklerim var aslında ama işin iyi yanı şu ki almak gelmiyor içimden hdhdh
Güneş kreminin dibini sıyırıyorum resmen 😂😂
Bende bb kreme öyle yapıyordum en sonunda dayanamadim aldım😂 bitmiş olanı da hep kaybediyordum şimdi buna gözüm gibi bakıyorum

Back
X