- 23 Ocak 2016
- 36.982
- 54.487
- 598
Birinci olmak için çalışıyorum işte ha baştan ha sondanBu hafta sondan 1.lik senin olacak sanırım
Sondan 2.lik de benim olur tamam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinci olmak için çalışıyorum işte ha baştan ha sondanBu hafta sondan 1.lik senin olacak sanırım
Sondan 2.lik de benim olur tamam![]()
Kızlar iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
Çıkarken ışıkları ve kapıyı kapatmayı unutmayın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin Allah razı olsun canımVaryemez süpersinnnnn, sana da iyi geceler
Ben param yetmeyince yarım gram alıyordum ama şimdi bulunmuyor hiçGram almayı düşünüyordum baktım yükselmiş. Alsam mı acaba
Bilimsel alanlarda kullanıyorsan en başarılı olanı ClaudeBen de çok seviyorum chat gpt gemini başka bilen varsa bildiriversin lütfen![]()
Bende en son 2 hafta önce faln sormuştum bir kuyumcuya yarım gram bulunur mu diye onu bulmak biraz zor demişti hiç detaylı sormadım neden diye.Ben param yetmeyince yarım gram alıyordum ama şimdi bulunmuyor hiç
Ben 2 ay öncesine kadar alıyordum çok rahat buliyordum ama geçen ay sordum kaldırıldı dedi kuyumcu. Ve birkaç yere sordum sanki hiç satmamislar bugüne kadar öyle tepki verdilerBende en son 2 hafta önce faln sormuştum bir kuyumcuya yarım gram bulunur mu diye onu bulmak biraz zor demişti hiç detaylı sormadım neden diye.
Ev kendininse yapılabilir biraz daha uyguna halledilse hiç fena olmazKızlar size bişey sormak istiyorum. Bizim şimdi bir çalışma odamız var. Eşim akademik çalışıyor bende kpss vs iste. Odada masamız ve kitaplığımiz var bir tanede berjer koyacağız salondan alıp. Perdesi stor perde küçük bir oda. Bende biraz içimiz açılsın diye oraya 2 metrelik tül perde diktireyim üstüne de perde ledlerinden alayım diyorum sizce gereksiz masraf olur mu. Bunlari ortalama 1000₺ ye halledeceğim
Bence yaşam alanı değer o paraya sonuçta yaşadığımız ortamı sevmek çok önemliKızlar size bişey sormak istiyorum. Bizim şimdi bir çalışma odamız var. Eşim akademik çalışıyor bende kpss vs iste. Odada masamız ve kitaplığımiz var bir tanede berjer koyacağız salondan alıp. Perdesi stor perde küçük bir oda. Bende biraz içimiz açılsın diye oraya 2 metrelik tül perde diktireyim üstüne de perde ledlerinden alayım diyorum sizce gereksiz masraf olur mu. Bunlari ortalama 1000₺ ye halledeceğim
Ay bende öyle düşünüyorum ya güzel olur çok vakit geçiriyoruz tüm aksamimiz o odada. Kiraciyiz hatta temmuzda tayinimiz çıkacak ama alacağımiz evde yeniden çalışma odası yaparız perde çok araştırdım min 600-700 arası ledler de 250₺ civarıEv kendininse yapılabilir biraz daha uyguna halledilse hiç fena olmaz
Oda da sürekli çalışır halde stresli oluyorsunjz zaten perdeler ve ledler içinizi ısıtacaksa bence değer.
Evet bazen odaya geçmek istemiyoruz belki motivasyon olurBence yaşam alanı değer o paraya sonuçta yaşadığımız ortamı sevmek çok önemli
Ben bu hafta bi 20 lira harcadım hdhdh baba evinde olmanın avantajları bunlar işte250 market alılverişi toplam bugün 5.380 sonuncu belli galiba :)
Bende baba evindeyim ama online alışveriş tutamıyoruz kiBen bu hafta bi 20 lira harcadım hdhdh baba evinde olmanın avantajları bunlar işte
Bu hafta yarışmaya bile katılmam belki
Kime baksam çok harcıyor bu hafta, birinciyi ciddi çok merak ediyorum hehehe
O zamn yap gitsinAy bende öyle düşünüyorum ya güzel olur çok vakit geçiriyoruz tüm aksamimiz o odada. Kiraciyiz hatta temmuzda tayinimiz çıkacak ama alacağımiz evde yeniden çalışma odası yaparız perde çok araştırdım min 600-700 arası ledler de 250₺ civarı
Ben bekletiyorum ya daha eksiklerim var aslında ama işin iyi yanı şu ki almak gelmiyor içimden hdhdhBende baba evindeyim ama online alışveriş tutamıyoruz ki![]()
Tamam memleketten döner dönmez yapayım o zamanO zamn yap gitsintaşınması kolay şeyler olduğu için zorlamaz sizi taşınırken hiç içinizde kalmasın:)
Bende bb kreme öyle yapıyordum en sonunda dayanamadim aldımBen bekletiyorum ya daha eksiklerim var aslında ama işin iyi yanı şu ki almak gelmiyor içimden hdhdh
Güneş kreminin dibini sıyırıyorum resmen![]()