• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Bizim şimdi bir çalışma odamız var. Eşim akademik çalışıyor bende kpss vs iste. Odada masamız ve kitaplığımiz var bir tanede berjer koyacağız salondan alıp. Perdesi stor perde küçük bir oda. Bende biraz içimiz açılsın diye oraya 2 metrelik tül perde diktireyim üstüne de perde ledlerinden alayım diyorum sizce gereksiz masraf olur mu. Bunlari ortalama 1000₺ ye halledeceğim
Yok yahu neden gereksiz olsun böyle şeyler insana iyi geliyor.

Bencede bu bize iyi gelecek karar veremiyordum ya sağ olun kızlar. Aman kiracisin hiç bişey alma evine diye diye aldığım herşey vicdan yaptırıyor
Vicdan yapacak bir şey yok sonuçta sen orada konakladığın müddetçe o alacağın şey değişik hava katacak böyle şeyler insana iyi geliyor evde en ufak eşyanın yerini değiştirdiğimizde bile iyi geliyor.

Merhaba hanimlar , bir süredir okuyorum sizleri masallah diyorum .
Savurgan değilim ama istediğim seyi de otelemem . Parayı ihtiyaçlarimizi karsilamak için kazanıyoruz diye düşünüyorum.
Altın birikimi icin online site kullanıyorum çoğunlukla pahalı gözüküyor kuyumcuya gore ama banka kmp kartla 45 gün sonra odeme ile daha uyguna geliyor.

IMG_6512.webp

Kuyumcuya gitsem oooo kk ile aliyorum diye 300 falan ekleyecek 6 binin altına vermeyecek boyle fırsatları kacirmiyorum . Kazandığım puanları da yine altin alirken kullaniyorum . Esime puanim birikti demiyorum markette hic edecek puani gizlice altin aliyorum kmp zinciri yapip

Bir tuyo da bankalarin kendi kmp oluyor . Mesela sadece para girişi istiyorlar 24 saat kalması yeterli
Su anda devam eden iki banka kmp var sadece 15 bin atiyorum 24 saat duruyor biri her ay 500 chip para veriyor onunla kk borcu siliyorum bankanin ozelligi o
Digeri 3 ay ustuste yaprsan ocak ayinda 3 bin vereceğim hesabina dedi kaydoldum daha once de yapmistim vermislerdi.

Bir tuyo da bankalarin kendi kmp oluyor . Mesela sadece para girişi istiyorlar 24 saat kalması yeterli
Su anda devam eden iki banka kmp var sadece 15 bin atiyorum 24 saat duruyor biri her ay 500 chip para veriyor onunla kk borcu siliyorum bankanin ozelligi o
Digeri 3 ay ustuste yaprsan ocak ayinda 3 bin vereceğim hesabina dedi kaydoldum daha once de yapmistim vermislerdi.
Kmp ne demek canım

Back
X