Çok teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Afiyet olsun çok şükür bugünümüze hava yaz gibi işte Bursa'da daKızlar nasılsınız bakalım?
Ben okuldan çıktım bugün annem bizim buranın yöresel yemeklerinden fasulye keşkeği vardır ondan yapmış ( daha doğrusu dünden planladık) bugün okul çıkışı anneme gittim birlikte yemek yedik sonra eve geçtim
Bugün de geldi geçti gitti
Burada da öyleAfiyet olsun çok şükür bugünümüze hava yaz gibi işte Bursa'da da
Mutlu yaslaraBugün 30 olmamın şerefine oğlum bana kahve ısmarladı(benim para harcama bahaneleri)
273 tl harcadım çikolata kahve
Sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara canımBugün 30 olmamın şerefine oğlum bana kahve ısmarladı(benim para harcama bahaneleri)
Sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara canım
Teşekkür ederimMutlu yaslara
20 mi şükret burada 33 ila 40 TL arasıYol parasına zam geldi 20 TL oldu80 lira yol da harcadım..
Nice mutlu senelere arkadaşımBugün 30 olmamın şerefine oğlum bana kahve ısmarladı(benim para harcama bahaneleri)
Burada mesafe kısa amaa20 mi şükret burada 33 ila 40 TL arası
50bin civarı bir gelirim var, 20-25i karta gidiyor, 20-25 civarı da birikime atıyorum ama önümüzdeki ay son kez alacağım ödememi. Borç alıp bir bilezik daha yapmak istiyorum nasipseMahsuru yoksa aylık gelirin ne kadar, benimde bu arada ayda yapacağım harcamayı haftada yapıyormuşum bu kadar olduğunu bilmiyordum :))
Bizim de kısa mesafe 33 TL arabayla 5 dkBurada mesafe kısa amaa
Bereketli olsun1 gr 24 ayar 5850 TL ye aldım
Tonu kaç hiç bilmiyorum ama bu ay %30 zam geldi onu biliyorumSuyun tonu burada 15 tl imiş
Teşekkür ederimmm canımNice mutlu senelere arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?