Seninki de çok uygun , benim açıkçası eve yakın ve aletli pilates o fiyata uygun galibaAa pilates uygunmuş ama daha geçen sene bizim bu civarda 3 bin küsür +KDV ydi ben de fitnessa gidiyorum hoca pilates zumba falan yaptırıyor sonra serbest çalışıyoruz 1200 TL ama devlete ait bir kurum
şöyle söyliyim benimde çok eksiğim var ama aldıkça yerine farklı bişey giriyor sanki sonsuz döngü resmenaslında harcayacaklarim çok var da para yok eksiklerim çok. ufff...
Ne güzel tavsiyeler teşekkür ederimSabahları aç karnına tahin-limon karışımı nın da demiri artırdığı söylüyorlar.
Akşamları yatmadan 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı pekmez ve yarım limon sıkıp içebilirsiniiz.
Sakatat tarzı et ürünleri tüketirseniz de faydası olur. Dalak-ciğer.
Bir de nefes terapisi, nefes egsersizi önerebiirim. Vücuda bol oksijen girdiği için, yorgunluğa iyi geliyor.
O kadar doğru ki hiç bitmiyor eksikler..şöyle söyliyim benimde çok eksiğim var ama aldıkça yerine farklı bişey giriyor sanki sonsuz döngü resmen
Aletli pilates de senin uygun geçen seneki ücret yazdığım ücret 3bin küsür artı KDVSeninki de çok uygun , benim açıkçası eve yakın ve aletli pilates o fiyata uygun galiba
Sayende bu hafta sonuncu değilimAile evine geldim bu da demek oluyor ki harcamalarım son bulduhayırlısı ile 10,900 ile haftayı kapatacağım
Allah razı olsun topiğe eşlik ettilerBen de değilim
Bereketli olsun canım21 Kasım
Rolon 147.5 TL
Market 342 TL
Çavdar ekmek 50 TL
Simit 60 TL
Vileda sopası 30 TL
Rolon 199 TL (internetten 3lü fiyat)
Toplam 829 TL
Çok şükürAllah razı olsun topiğe eşlik ettiler
Hahhha adaya veda ettim yarışmacı arkadaşlara başarılarSayende bu hafta sonuncu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?