- 23 Ocak 2016
- 37.104
- 54.892
- 598
Ben de kızımın odası için bu tarz bir şey almak istiyorum aslında böyle ışıklardan var bizde ama nasıl monte ederim nereye ederim bilemedim kedi de var bizde malum çekeliyorİTHALCİM 300 Ledli 10 Sarkıt Perde Led Işık-8 Fonksiyon, Uzaktan Kumandalı, 3x3 Metre - Fiyatı, Yorumları
İTHALCİM 300 Ledli 10 Sarkıt Perde Led Işık-8 Fonksiyon, Uzaktan Kumandalı, 3x3 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ürünü aldım hafta içi odamı dizayn edip size atayım perdemi de alabilirsemn
Karacada maalesef kalite düştü mağazaya gidip tek tek inceleyip alıyorum öğretmenimize aldım tek tek baktım.Niloya al bebekimm ben destekliyorum seni o modeli begenmistim ama desen kayması var yorumlarını görmüştüm. Romans da güzel tarzı benziyor.
Alttakiler çok hoş English homeda görmüştüm bir ara baktım bundan
Bu direkt perdeye asiliyor aparatı var ledlerin varsa perde düğmesiyle takılabilir belkiBen de kızımın odası için bu tarz bir şey almak istiyorum aslında böyle ışıklardan var bizde ama nasıl monte ederim nereye ederim bilemedim kedi de var bizde malum çekeliyor
Tamam unutmazsam etiketleirmTeşekkür ederim, bekliyorum merakla.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin tatlım, ateşi düştü mü?Yettim yettiimm kiz, hasta zaten bu gece uyku yok bana
temizliği de ben yapayım hadi çıkın sabaha çayı da biri demlesin öyle yapalım açılışı
topigin kapılar kapanıyor bilginizee
İyi geceler tatlı rüyalar herkese
EvetHaftalık bildirim günü bugün değil mi
Geceye göre iyi şuan ama halen haksizligi var. Teşekkür ediyorumGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin tatlım, ateşi düştü mü?
Geçmiş olsun canım kuzuşlar hasta olmasınGeceye göre iyi şuan ama halen haksizligi var. Teşekkür ediyorum
İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum
Gerçekten ya insan ne yapacağını şaşırıyor Rabb'im hepsini korusunGeçmiş olsun canım kuzuşlar hasta olmasın
Takviye ne aldınİyi Akşamlar kızlar bugün hiç harcama yapmadım. Ona rağmen bu hafta çok harcamışim
6.699 içerisinde haftalık mutfak alışverişi var
1600₺ pahalı olarak aylık takviye var
Önümüzdeki hafta kendimi kismam lazim
Nisfertil kullanıyorum gebelik için 3 aylık kullanımı öneriliyordu son ayımdayimTakviye ne aldın
Sağlıkla gelsin bende bu ara kollagen almayı düşünüyorum ondan sordumNisfertil kullanıyorum gebelik için 3 aylık kullanımı öneriliyordu son ayımdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?