Sende mi ailenin yanındaydın biri vardı ama kimdi ya güya baba evinde harcamam demiştim
Gelemiyor ki bir türlü pozitif sonuç alamadıkSağlıkla gelsin bende bu ara kollagen almayı düşünüyorum ondan sordum
ben Haftasonu gidiyorum , orda harcama yapmıyorum valla ben olabilirimSende mi ailenin yanındaydın biri vardı ama kimdi ya güya baba evinde harcamam demiştim
Ay çok pardon yanlış anladım ben , paça suyu nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum içerim vallaGelemiyor ki bir türlü pozitif sonuç alamadıkiçebilir misin bilmiyorum paça suyunu denedin mi hiç takviyeler den daha iyi sağlıyormuş kolajen ihtiyacini
Bende öyle sanıyordum ama yaptım ya bilmiyorum ıvır zıvır çok gitti evde sadece ihtiyaç orada keyfi harcama yaptimben Haftasonu gidiyorum , orda harcama yapmıyorum valla ben olabilirimbu hafta 200 harcadım
Estağfurullah sorun değilAy çok pardon yanlış anladım ben , paça suyu nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum içerim valla
Çok mantıklıymış benim evin altı kasap alayım ondanEstağfurullah sorun değilkasaplarda paça kemik satılıyor çok ucuz fiyatı da tanesi 100₺ civarı. Büyük bir tencereye alıp 4 saat kadar kaynatıyorum. İçine Defne yaprağı atıyorum tüm kokusunu alıyor. Suyunu bardaklara doldurup donduruyorum çorbalara pilavlara kullanıyorum. Suyunu direkt et parçacıklariyla çorba yapsan daha hızlı fayda sağlar
Evet denemeni tavsiye ederimÇok mantıklıymış benim evin altı kasap alayım ondan
Rakibimiz çok güçlü kızlarrralbatroza Bu haftaki harcamam 125 tl ( 5 lt süt almıştım )
Bu hafta çok aman aman bir harcamam yok demiştim tatlımRakibimiz çok güçlü kızlarrr
Maasaalllaah çok iyi nasip başardın bunualbatroza Bu haftaki harcamam 125 tl ( 5 lt süt almıştım )
Burda 5 lt süt 180_₺albatroza Bu haftaki harcamam 125 tl ( 5 lt süt almıştım )
Sadece ihtiyacım olanı alarakMaasaalllaah çok iyi nasip başardın bunu
Diyorum ya memleketim emekli ve memurlar için biçilmiş kaftanBurda 5 lt süt 180_₺
Eee market alışverişini şimdi bu hafta harcanan kısmına yazmıyor musunherkes ogretmenler gunune fincan takimi almis bereketiniz olsun insben öğretmene ozel olarak 2026 model ajanda ve kalem yaptirdik esim yaptirdi isyerinden :) bireysel hediye olsun dedim kizimin kendi verecegi olsun neyse
bugun buyuk market pazar alisverismiz yaptik 5-6 bin tuttu bu esimin haftalik maasindan
Burda da 175 TL litresi 35 TLBurda 5 lt süt 180_₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?