- 2 Temmuz 2024
- 4.716
- 10.222
- 128
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık sunumu da güzel olur rulo derken ben dik koyacaksin sandım için görünür sekildeBugün buzluğa tahinli çıtır ruloların yarısını plastik ambalaja koyup attım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık sunumu da güzel olur rulo derken ben dik koyacaksin sandım için görünür sekildeBugün buzluğa tahinli çıtır ruloların yarısını plastik ambalaja koyup attım.
Evde kıymadan döner tarifi viral olmuş bu aralar, hiç haberim yoktu. Tadı güzelse neden olmasın![]()
Eline sağlıkBugün buzluğa tahinli çıtır ruloların yarısını plastik ambalaja koyup attım.
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlarBugün buzluğa tahinli çıtır ruloların yarısını plastik ambalaja koyup attım.
Yaa ne güzel düşünceli bir insan iyi günlerde kullan canımBugün anneme gittim günler sonra 2 kat aşağıda 26 sene önceki öğrencilerimden biri oturuyor
Bana öğretmenler günü kutlamaya gelmiş ama evde olmayınca hediyesini kapıya bırakmış
Niloyatospikk sen seversin
![]()
Kolay gelsin canımDereotlu iç hazırladım sigara böreği saracağım şimdi sirkem yok yarın da dereotlu poğaçayı deneyim diyorum
Çok güzelmiş güle güle kullan inşallahBugün anneme gittim günler sonra 2 kat aşağıda 26 sene önceki öğrencilerimden biri oturuyor
Bana öğretmenler günü kutlamaya gelmiş ama evde olmayınca hediyesini kapıya bırakmış
Niloyatospikk sen seversin
![]()
Sağol canımKolay gelsin canım![]()
Yaa ne güzel düşünceli bir insan iyi günlerde kullan canımben de kızımla hediye paketlerini yapıp yolladım hediyeleşmek çok güzel bir duygu bir de eğitmenlerimiz için insan seve seve alıyor.
Çok teşekkür ederim kızlar üzerine bırakmış olduğu not hepsinden daha kıymetliÇok güzelmiş güle güle kullan inşallah![]()
Hamarat hatun kolay gelsinDereotlu iç hazırladım sigara böreği saracağım şimdi sirkem yok yarın da dereotlu poğaçayı deneyim diyorum
Senin gibi bir öğretmen bir kadın sevilmez mi canımÇok teşekkür ederim kızlar üzerine bırakmış olduğu not hepsinden daha kıymetli![]()
Bende kabartma tozlu yapiyorum
Tarifi bu çok güzel oluyor yarın hepimiz yapalım![]()
Teşekkür ederim canımHamarat hatun kolay gelsin
Ben de sabah buzluktan çıkardım, kızarttım![]()
Bende kabartma tozlu yapiyorum
Tarifi bu çok güzel oluyor yarın hepimiz yapalım![]()
Senin gibi bir öğretmen bir kadın sevilmez mi canım![]()
Aminn ben de storylerde gördüm paylaşanları çok duygulandım
Allah razı olsun tatlım ,bugün duygusallığım üzerimde
Okulda çocuklar sürprizler yapmışlar pastalar sarmalar elmalı kurabiyeler bisküviler krakerler vs masa hazırlayıp günümü kutladılar
Allah yollarını bahtlarını açık etsin hepsinin ve de bütün evlatlarımızın![]()