• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bugün anneme gittim günler sonra 2 kat aşağıda 26 sene önceki öğrencilerimden biri oturuyor
Bana öğretmenler günü kutlamaya gelmiş ama evde olmayınca hediyesini kapıya bırakmış
Niloyatospikk Niloyatospikk sen seversin 😊

Eklentiler

• 20251124_225131.webp
    20251124_225131.webp
    37 KB · Görüntüleme: 25
Bugün anneme gittim günler sonra 2 kat aşağıda 26 sene önceki öğrencilerimden biri oturuyor
Bana öğretmenler günü kutlamaya gelmiş ama evde olmayınca hediyesini kapıya bırakmış
Niloyatospikk Niloyatospikk sen seversin 😊
Yaa ne güzel düşünceli bir insan iyi günlerde kullan canım 😘 ben de kızımla hediye paketlerini yapıp yolladım hediyeleşmek çok güzel bir duygu bir de eğitmenlerimiz için insan seve seve alıyor.

Yaa ne güzel düşünceli bir insan iyi günlerde kullan canım 😘 ben de kızımla hediye paketlerini yapıp yolladım hediyeleşmek çok güzel bir duygu bir de eğitmenlerimiz için insan seve seve alıyor.

Çok güzelmiş güle güle kullan inşallah ❤️🌺
Çok teşekkür ederim kızlar üzerine bırakmış olduğu not hepsinden daha kıymetli 😊😍

Eklentiler

• 20251124_230952.webp
    20251124_230952.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 20
Dereotlu iç hazırladım sigara böreği saracağım şimdi sirkem yok yarın da dereotlu poğaçayı deneyim diyorum
Hamarat hatun kolay gelsin 😘

Ben de sabah buzluktan çıkardım, kızarttım 😊

Eklentiler

• 20251124_074214.webp
    20251124_074214.webp
    45 KB · Görüntüleme: 23
Senin gibi bir öğretmen bir kadın sevilmez mi canım 😘
:KK61::KK61::KK61::KK19::KK19::KK19:

Allah razı olsun tatlım ,bugün duygusallığım üzerimde
Okulda çocuklar sürprizler yapmışlar pastalar sarmalar elmalı kurabiyeler bisküviler krakerler vs masa hazırlayıp günümü kutladılar
Allah yollarını bahtlarını açık etsin hepsinin ve de bütün evlatlarımızın 🤲

:KK61::KK61::KK61::KK19::KK19::KK19:

Allah razı olsun tatlım ,bugün duygusallığım üzerimde
Okulda çocuklar sürprizler yapmışlar pastalar sarmalar elmalı kurabiyeler bisküviler krakerler vs masa hazırlayıp günümü kutladılar
Allah yollarını bahtlarını açık etsin hepsinin ve de bütün evlatlarımızın 🤲
Aminn ben de storylerde gördüm paylaşanları çok duygulandım 🥹

Back
X