• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Senin alışverişkolik olduğunu düşünmüyorum Niloya paylaştiklarin hep ihtiyaç olan şeyler hatta hepimiz tutumluyuz bence ama modern hayatın zorunlu kıldığı, dayattığı konular var yani tabiki imkanlar dahilinde yararlanıcaz. Birikim yapıcaz diye de taş devrine dönemeyiz yani . Elimizde mızrak, kıçımızda yaprakla mi dolaşalım yani di mi ama😎
Ben alışveriş kolik değilim sanki ihtiyacım olanı alıyorum sen de ihtiyacın olmayan bir şeyi alıyor musun alışveriş kolik başka bir şey

Senin alışverişkolik olduğunu düşünmüyorum Niloya paylaştiklarin hep ihtiyaç olan şeyler hatta hepimiz tutumluyuz bence ama modern hayatın zorunlu kıldığı, dayattığı konular var yani tabiki imkanlar dahilinde yararlanıcaz. Birikim yapıcaz diye de taş devrine dönemeyiz yani . Elimizde mızrak, kıçımızda yaprakla mi dolaşalım yani di mi ama😎
Ben alışveriş kolik derken niloya da çok harcıyor diye espiri amaçlı söyledim konuyu çarpıtmayalım lütfen

Yaa dimi ne güzel özetledin valla 🤩

Ben alışveriş kolik derken niloya da çok harcıyor diye espiri amaçlı söyledim konuyu çarpıtmayalım lütfen
Benim yorumum sizinle ilgili değil hatta alışverişkolik kelimesini ilk sizin söylediginizi bile farketmedim yazılanlara gelisigüzel göz attım, Niloyanin yorumu dikkatimi çekti onu alintilayıp yazdım zaten🙄

selamlar.
eşim iphone 17 pro aldi.. ama benim telefonumla hiç farkı yok kamera farkı bu kadar.. ben 14 kullaniyorum.. vazgeçtim...
ocaktan sonra altınlar yükselmezse gram altin yada ajda alcam..
yada eksiklerimi tamamlicam dik kablosuz süpürge istiyorum. laptop lazim. bişeyler eksik..
Nevresim takımı felan alcam.. yastıklar komple degişecek.. 4 adet lazim bana:D
evimi de degişim yapmak da istiyorum.. bilemedim ki..
Benim de bir takım eksiklerim var evle ilgili ama şu an bekletiyorum çok elzem değil diye😁

Back
X