- 13 Ağustos 2017
- 91
- 348
- 93
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet değilmiş senin ki bundaninşlh açar benim bu iyi geldi ama ikisi aynı ürün değil bilgin olsun
Benden daha iyi gitmiyorsun diyeyim195₺ 6 lt süt aldım bugün bu hafta iyi gidiyorum maşallah nazar etmeyeyim![]()
Ben sondan birinciliği kimle kapışacağım bakalımBenden daha iyi gitmiyorsun diyeyim
Şimdilik 2.sin![]()
Benim de sondan 1.liği devralacağım günler gelecek elbette tatlım
Evet bende elimde olanları kışın bitirmeyi düşünüyorum bu arada altında 100 tl kupon varmış onunla berber 710 oluyor çok uygun fiyatEvet değilmiş senin ki bundan
Neyse sıkıntı yok önümüz kış zaten önce bu aldığımı bi kullanrm yarar ise yüzüme seninki ile yola devam ederim.
Hahhha bu hafta çok zorluyorum şansımı umarım sonradan haftada bir 20 bin şeklinde patlamamBenim de sondan 1.liği devralacağım günler gelecek elbette tatlım![]()
Evet hiç dikkat etmiyorum öyle şeylere ben yaEvet bende elimde olanları kışın bitirmeyi düşünüyorum bu arada altında 100 tl kupon varmış onunla berber 710 oluyor çok uygun fiyat
gerçek alışveriş kolikleri hep bu kopunlar cezbediyorEvet hiç dikkat etmiyorum öyle şeylere ben ya![]()
Bende öğreneceğim inşallah
Kaç gündür 100 TL kuponu ziyan etmeyim diye neler baktım neler
O kuponlar tam bir tuzakKaç gündür 100 TL kuponu ziyan etmeyim diye neler baktım nelerbir de pazaramada var 1000 TL lik kupon ama o 10 bin şartı var ziyan olmasın diye babam klima alacak al deyip durdum
![]()
ay valla öğrenme öyle çok alışveriş kolikler olarak kısmamız lazın birazBende öğreneceğim inşallahbu topik bana çok şey kazandıracak biliyorum
![]()
Hayır 100 TL için bin TL harcamak değil kız benim almak istediğim tayt 300 küsürdü yanlış ürün gönderildi diye Trendyol 100 TL kupon verdi tayt bana 200 küsüre geldi pazaramada da 1000 TL kupon için 10 bin TL alt sınırı var ben de diyorum ki babama zaten klima alacaksın kupon yanmasınO kuponlar tam bir tuzak
Gerçekte bir ihtiyacın olup alış veriş yapman gerekiyorsa tamam aksi halde 100 tl için 1000 tl harcama yapmak 900 tl zararda olmak demek
Aman haaaa![]()
Ben alışveriş kolik değilim sanki ihtiyacım olanı alıyorum sen de ihtiyacın olmayan bir şeyi alıyor musun alışveriş kolik başka bir şeyay valla öğrenme öyle çok alışveriş kolikler olarak kısmamız kazım biraz![]()
O kadar doğru kiiiiO kuponlar tam bir tuzak
Gerçekte bir ihtiyacın olup alış veriş yapman gerekiyorsa tamam aksi halde 100 tl için 1000 tl harcama yapmak 900 tl zararda olmak demek
Aman haaaa![]()
Hayır 100 TL için bin TL harcamak değil kız benim almak istediğim tayt 300 küsürdü yanlış ürün gönderildi diye Trendyol 100 TL kupon verdi tayt bana 200 küsüre geldi pazaramada da 1000 TL kupon için 10 bin TL alt sınırı var ben de diyorum ki babama zaten klima alacaksın kupon yanmasın
Canım bana sorarsan yine ihtiyaç ama tabi benim kısmam lazımBen alışveriş kolik değilim sanki ihtiyacım olanı alıyorum sen de ihtiyacın olmayan bir şeyi alıyor musun alışveriş kolik başka bir şey