- 23 Ocak 2016
- 37.369
- 55.757
- 598
Pierre Cardin Fossil Sisley Benetton Tommy Hilfiger Calvin Klein U.S.Polo Cengiz PakelKızlar aldığım çanta görseldekinden farklı geldi, iade talebi oluşturdum. İadem onaylanırsa, başka bir markadan çanta almam gerekecek. Kaliteli bir marka önerir misiniz?
Canım trendyola gir bayan çantası olarak arama motoruna yazKızlar aldığım çanta görseldekinden farklı geldi, iade talebi oluşturdum. İadem onaylanırsa, başka bir markadan çanta almam gerekecek. Kaliteli bir marka önerir misiniz?
Senin algoritmaya uygun bana da şuan neler çıkıyor nelerInstagramda karşıma çıkana bakın
Bana şu anda altın çıkması lazımSenin algoritmaya uygun bana da şuan neler çıkıyor neleralgoritma doğru işliyor
Benim bi ara çok çıkıyorduBana şu anda altın çıkması lazım
Yaaa üzüldüm albatroza ama sen üzülme daha güzelini alırsın inşallahKızlar aldığım çanta görseldekinden farklı geldi, iade talebi oluşturdum. İadem onaylanırsa, başka bir markadan çanta almam gerekecek. Kaliteli bir marka önerir misiniz?
Bak algoritma nasıl da işliyor amaBana şu anda altın çıkması lazım
Varyemez çantanin modeli çok güzel ama zincir detayi falan yok çok spor. Şöyle Zincir askılı daha koyu kahve bir çanta bugün giydiğin kabanınla çok hoş olur. Çok çıtı pıtı zarif bir hanımsınBugün karşıma çıkan bir model ,beğendim
Bunları taytla falan giyiyorlar hoş duruyor. Küçük ayaklı hanımlarda daha hoş. Ben 39 giyiyorum bende bunlar asker postallı gibi, kar lastiği gibi dururBak algoritma nasıl da işliyor amasepetimde var alacağım bekleyip duruyor bugün de baktım yorumlara falan
Çok teşekkür ederim canım o senin zerafetinVaryemez çantanin modeli çok güzel ama zincir detayi falan yok çok spor. Şöyle Zincir askılı daha koyu kahve bir çanta bugün giydiğin kabanınla çok hoş olur. Çok çıtı pıtı zarif bir hanımsın
Hangisini beğenirsen onu al arkadaşım içine sinsin yeter ki. Ben çantayı aksesuar gibi gösteriş amaçlı seviyorum o yüzden daha iddialı gösterişli tercihlerim oluyor.
Ben günlük kullanım için sıradan dikkat çekmeyen bir de maaşı çektiğimde kuyumcuya giderken içine sığıyacak büyüklükte birşey arıyorumHangisini beğenirsen onu al arkadaşım içine sinsin yeter ki. Ben çantayı aksesuar gibi gösteriş amaçlı seviyorum o yüzden daha iddialı gösterişli tercihlerim oluyor.
Ben de krem rengi var iki yıldır kullanıyorum çok rahat taba rengini istiyorum uzun zamandır çok spor ve şık duruyorBunları taytla falan giyiyorlar hoş duruyor. Küçük ayaklı hanımlarda daha hoş. Ben 39 giyiyorum bende bunlar asker postallı gibi, kar lastiği gibi durur
Ben de taba detayını çok seviyorum bunları yaz için almıştımEn çok kullandığım çantalarımda biri, her kıyafetle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?