Aslında bazı şeyler stok olunca bereketleniyor sanki bitmiyor. Tabi giden masraf aynı daEskiden marketler azken indirim zamanında ihtiyaç olabilecek ürünleri stoklamak gayet de iyi oluyordu
Ayrıca fiyatların bazen bazı ürünlerde aşırı derecede kontrolsüz artış yaşandığı dönemlerde ama şimdi pek bir mantığı kalmadı
Benimdir sondan birinci bakayım kaç TL olmuşBugün 1000 civarı bir harcamam oldu bu hafta baya harcadim ya sondan birinci benim galiba
Benim 5 i geçti baya ya benim büyük ihtimalle bide bunun yarını var ne olacağı hiç belli olma zBenimdir sondan birinci bakayım kaç TL olmuş
6 bin oldu olacak az kaldıBenim 5 i geçti baya ya benim büyük ihtimalle bide bunun yarını var ne olacağı hiç belli olma z
Ay benimde öyle hep gerekli şeylerdiBu hafta aldıklarıma bakıyorum hiçbiri fuzuli değil
Hayırlı olsun canımBir taşınmaz ile ilgili biriyle bugün anlaşmaya vardık kocama altınlarımdan verdim9 tane ajda bileziğimden 3 tane kaldı
Pazardan peynir almadım bitsin Bimden alirim diyordum efenim kaç gün geçerli indirim sayın müdürümSelam herkese
Umarım iyisinizdir
Buraya yazmadım ama harcamalarımı not aldım yarın yazarım
Bim indirim haberleri yayın koordinatörü olarak soda peynir ve bazı birkaç üründe 2.ye %50 indirim var bilgilerinize sunarım
Değerlendirme ve yoğun istek üzerine 5-8 aralık arası gerçeklidirPazardan peynir almadım bitsin Bimden alirim diyordum efenim kaç gün geçerli indirim sayın müdürüm
Allah kabul etsin hayrınıSokak kedilerimin maması geldi bu da bir ihtiyaç çöp kutuları kapalı olduğu için yiyecek bir şey bulmaları biraz daha zorlaşıyor insanlar merhamet edip artık yemek koyarlarsa karınları doyar.
Daha yeni açıyorum koliyiDeğerlendirme ve yoğun istek üzerine 5-8 aralık arası gerçeklidir
Benim de açılmamış bi koli varDaha yeni açıyorum koliyiartık nasıl stoklamışsam evdekiler anca bitti
Bereketli olsun inşallahBenim de açılmamış bi koli var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?