- 23 Ocak 2016
- 37.436
- 55.980
- 598
Geçen tuvalet kağıdını stok yapmışımHayatımın hiçbir döneminde herhangi bir ihtiyaç alanında hiç stok yapmadım lazım oldukça yeteri kadar alıyorum. Zaten her zaman indirimler oluyor, stok yapmanın mantığını ben kavrayamadim gercekten
Şimdi de boyayacağız kaç TL cepte bakiimYarışmaya annem adına katılayım az önce kuaföre para vermemek için saçlarını biz kestik
Evet sürekli bir hesaplama halı, bir de almak istediklerini alamayınca çok kalbim kırılıyorBana da sıkıntı geldi bu kadar hesap yaparken telefonun hesap makinesini açıyorum muhasebeci gibi şak şak şak bilgileri giriyorum falan
Yaklaşık 3 bin kardasiniz çok iyi bence. Ben de boya aldım bugünlerde boyayacağım üşeniyorum daŞimdi de boyayacağız kaç TL cepte bakiim
Birazdan kese de yaparız kaç TL cepteYaklaşık 3 bin kardasiniz çok iyi bence. Ben de boya aldım bugünlerde boyayacağım üşeniyorum da
Otobüsle gitsen en ucuz otobüs 33 TL arabayla gitsen 150 TL otopark ücreti en basitinden hastaneye gitsen ücretsiz otopark yeri arıyorsun artı küçük şehirlerde elektrik su da ucuz bizim köyde çok az elektrik ve su faturası geliyorBen de hayatımın bir dönemini büyükşehirde geçirdim kızlar. Dışarı adım atınca para giderdi. Şimdi bir ilçedeyim. Görece daha ucuz ama bazı şeylerde seçenek az olduğu için daha pahalı oluyor
Öyle canım. Büyükşehirden sonra harcamalarım yarı yarıya azaldı. En iyi yanı da ilçedeki en uzak mesafe arabayla 15 dkOtobüsle gitsen en ucuz otobüs 33 TL arabayla gitsen 150 TL otopark ücreti en basitinden hastaneye gitsen ücretsiz otopark yeri arıyorsun artı küçük şehirlerde elektrik su da ucuz bizim köyde çok az elektrik ve su faturası geliyor
Eskiden marketler azken indirim zamanında ihtiyaç olabilecek ürünleri stoklamak gayet de iyi oluyorduHayatımın hiçbir döneminde herhangi bir ihtiyaç alanında hiç stok yapmadım lazım oldukça yeteri kadar alıyorum. Zaten her zaman indirimler oluyor, stok yapmanın mantığını ben kavrayamadim gercekten
Bence kalbinin kırılmasına izin verme imkanın varsa al geç canımEvet sürekli bir hesaplama halı, bir de almak istediklerini alamayınca çok kalbim kırılıyor
Bizim ilçe il merkezine arabayla 15 20 dk arasıBen de hayatımın bir dönemini büyükşehirde geçirdim kızlar. Dışarı adım atınca para giderdi. Şimdi bir ilçedeyim. Görece daha ucuz ama bazı şeylerde seçenek az olduğu için daha pahalı oluyor
Ben de yeni bir eve geçmek istiyorum ama nasip bakalımBirikimlerimle daha iyi bir eve geçmek istiyorum kızlar, inşallah nasip olur
Bizim de evde beğenmediğim tadilat yapılması gereken şeyler var. Onlar da 500-600 bin tutacak. O kadar para vermektense, bu evi satar üstüne koyar, kafamıza yatan bir yere geçeriz diye düşündüm. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahBen de yeni bir eve geçmek istiyorum ama nasip bakalım
Ev yeni 6.5 sene önce girdik buraya ama kendimce bir takım sebeplerim çıkıyor arada bir de yenilik istiyorum hayatımda
Amin inşaallah canımBizim de evde beğenmediğim tadilat yapılması gereken şeyler var. Onlar da 500-600 bin tutacak. O kadar para vermektense, bu evi satar üstüne koyar, kafamıza yatan bir yere geçeriz diye düşündüm. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Aslında yeterli para varsa, hiç satmadan almak daha mantıklıAmin inşaallah canım
Ben de ev satılırsa satılsın olmazsa da kiraya veririm en kötü ihtimalle diye düşünüyorum hayırlısı olsun
Yukarıda yazdım ya yanlış hesapladım diye :)Dün 4 bin küsür diyordun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?