- 16 Haziran 2020
- 5.907
- 14.716
- 248
- 29
Ayhh bu çok güzelBuldum fotosunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayhh bu çok güzelBuldum fotosunu
Üstteki msjı sana yazdım, alıntı yapamamisimBuldum fotosunu
Bende siyahını favorilemisimBugün bu montu sipariş ettim, indirim kuponu yola 630 liraya geldi çok iyi bence arada giyerim işte ne olacak![]()
Ben uzun bir dönem o şekilde alisveris yaptım, bekleyip sezon sonu alıyordum hep yarı fiyatına iniyordu neredeyse her şey. Çok işe yaradı,birikimler yaptım. Sonra yatırımlar yaptık. Artık sezonda alıyorum Trendyol un flash indirimleri oluyor kupon oluyor, kasım indirimi yılbaşı indirimi, sevgililer gunu anneler günü indirimi vs. hepsini takip ediyorum onlar da avantajlı oluyorKızlar ben bi de yazlıkları kışın, kışlıkları yazın alıyorum. Sezon sonu indirimi vs oluyor hep
Maşallah, ne güzel, bol bereketli olsun birikimleriniz.Ben uzun bir dönem o şekilde alisveris yaptım, bekleyip sezon sonu alıyordum hep yarı fiyatına iniyordu neredeyse her şey. Çok işe yaradı,birikimler yaptım. Sonra yatırımlar yaptık. Artık sezonda alıyorum Trendyol un flash indirimleri oluyor kupon oluyor, kasım indirimi yılbaşı indirimi, sevgililer gunu anneler günü indirimi vs. hepsini takip ediyorum onlar da avantajlı oluyor
Mıknatıs sorunu var benim açımdanBugün senin attıklarından bu çanta gayet ağır ve kaliteli bir duruşu var, her yerde kullanılır, nesini begenmedin canım, bunu ben düşünecegim mesela alabilirim yani
Hemen hemen yıllarca izlediğim taktik çok faydasını gördümKızlar ben bi de yazlıkları kışın, kışlıkları yazın alıyorum. Sezon sonu indirimi vs oluyor hep
Ablama daha güzelleri yakışırŞu çantayı alıp uzun askılarını söküp kullanmayı düşünüyorum![]()
Mağazada çantalara bakarken Guess hepsinden çok farklı değişik bir ağırlığı var ama ben model olarak en çok Benetton beğeniyorum hem bütçeye uygun hem kaliteliHarika bir çanta, kalite uzaktan bile fark ediliyor, ben pahaliyim herkes alamaz , der gibi duruyor. Ben alamam mesela![]()
Ben o uzun askıları kullanıyorum hep rahat alıyor tüm çantalarımda çanta alırken o askı var mı diye ilk ona bakarımŞu çantayı alıp uzun askılarını söküp kullanmayı düşünüyorum![]()