• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bugün senin attıklarından bu çanta gayet ağır ve kaliteli bir duruşu var, her yerde kullanılır, nesini begenmedin canım, bunu ben düşünecegim mesela alabilirim yani

Eklentiler

• 1000016874.webp
    1000016874.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar ben bi de yazlıkları kışın, kışlıkları yazın alıyorum. Sezon sonu indirimi vs oluyor hep
Ben uzun bir dönem o şekilde alisveris yaptım, bekleyip sezon sonu alıyordum hep yarı fiyatına iniyordu neredeyse her şey. Çok işe yaradı,birikimler yaptım. Sonra yatırımlar yaptık. Artık sezonda alıyorum Trendyol un flash indirimleri oluyor kupon oluyor, kasım indirimi yılbaşı indirimi, sevgililer gunu anneler günü indirimi vs. hepsini takip ediyorum onlar da avantajlı oluyor

Ben uzun bir dönem o şekilde alisveris yaptım, bekleyip sezon sonu alıyordum hep yarı fiyatına iniyordu neredeyse her şey. Çok işe yaradı,birikimler yaptım. Sonra yatırımlar yaptık. Artık sezonda alıyorum Trendyol un flash indirimleri oluyor kupon oluyor, kasım indirimi yılbaşı indirimi, sevgililer gunu anneler günü indirimi vs. hepsini takip ediyorum onlar da avantajlı oluyor
Maşallah, ne güzel, bol bereketli olsun birikimleriniz.

Şu çantayı alıp uzun askılarını söküp kullanmayı düşünüyorum 😊

Eklentiler

• Screenshot_20251208-213727_Trendyol.webp
    Screenshot_20251208-213727_Trendyol.webp
    29 KB · Görüntüleme: 57
Harika bir çanta, kalite uzaktan bile fark ediliyor, ben pahaliyim herkes alamaz , der gibi duruyor. Ben alamam mesela ☺️
Mağazada çantalara bakarken Guess hepsinden çok farklı değişik bir ağırlığı var ama ben model olarak en çok Benetton beğeniyorum hem bütçeye uygun hem kaliteli

Back
X