- 6 Ağustos 2010
- 42.165
- 77.666
- 1.123
Yazıyorum tatlım elbetteKredi kartı harcamalarını yazmıyo musun abla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıyorum tatlım elbetteKredi kartı harcamalarını yazmıyo musun abla
Tamamdır abla, ben ödediğim hafta yazarsam 20 binle sonuncu olurumYazıyorumalbatroza kredi kartıyla harcamaları ister ödediğiniz hafta isterse harcama yaptığınız hafta yazın yoksa çift çift yazmış olmayasınız demişti ya
Kredi kartımla olan harcamalarım epey azaldı ocak ayının 15 inde ödenecek kart harcamasına yansıyan baktım da 3 parça ödeme 228 tl elektrik, 614 tl dikey süpürge son taksiti ,513 tl DaskTamamdır abla, ben ödediğim hafta yazarsam 20 binle sonuncu olurum![]()
Yarın bi gelsin canım harcamam gereken o kadar çok yer var kiTamamdır abla, ben ödediğim hafta yazarsam 20 binle sonuncu olurum![]()
Sanki ben sonuncuym gibi ama hadi hayırlısıBu haftayı bilemem ama önümüzdeki haftanın sondan 1.si belli kızlar![]()
Sorun olmaz tatlım ikimiz paylaşırız sondan 1.cilik ödülünüSanki ben sonuncuym gibi ama hadi hayırlısı![]()
Hiç hindi yemedimBenzin ve hindiyi kredi kartından geçseymişim 1210 tl olacakmış harcamam![]()
Ciddi misin valla ben sondan birinci olmayı kaptırmam sanıyordum :)Bu hafta yine ben sonuncuyumdaha bugün alacaklarım var onları da ekleyince
Hiç duymamış olayım litfen bugün daha alacaklarım var şuan itibariyle 6047 cınımCiddi misin valla ben sondan birinci olmayı kaptırmam sanıyordum :)
Tavsiye ederimHiç hindi yemedim
Çay makinesini almasaymışım sonuncu olurmuşsun ama malum birinci olmak var ya hadi alayım dedimCiddi misin valla ben sondan birinci olmayı kaptırmam sanıyordum :)
Kız daha ne fırsat verecek şuan çok iyi bir aydır sabitAltın alım fırsatı verse de maaştan kalanı değerlendirsek![]()
Kuyumcu şu an gitsem 6000 tl den verirKız daha ne fırsat verecek şuan çok iyi bir aydır sabit
Ben de nakit harcamaya dönmek istiyorumNakit para harcamaya başlayınca kişi Mert Başaran 'ın dediği gibi para harcadığını hissediyor anlıyor ,kartla ele para değmeden yapılan harcamalar insanda hissiyat bırakmıyor .
Hissiyatı ,ayın 15inde maaştan kalan değerin küçük bir meblağ olduğunu görünce anlıyor![]()