- 28 Şubat 2014
- 4.323
- 4.933
- 333
Aa evet çay makinesini unuttum geçen hafta aldın sandım , hayırlı olsun bütün aldıklarınÇay makinesini almasaymışım sonuncu olurmuşsun ama malum birinci olmak var ya hadi alayım dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa evet çay makinesini unuttum geçen hafta aldın sandım , hayırlı olsun bütün aldıklarınÇay makinesini almasaymışım sonuncu olurmuşsun ama malum birinci olmak var ya hadi alayım dedim![]()
Bankada para tutmak gibi bir huyum yok çünkü bankalar hesapta kalan paraları maalesef kullanıyorlarBen de nakit harcamaya dönmek istiyorum
Kredi kartı limitimi olabildiğince düşürmeye çalışıyorun parça parça
Teşekkür ederim canımAa evet çay makinesini unuttum geçen hafta aldın sandım , hayırlı olsun bütün aldıkların
Ben de evi süpürdüm dip köşeEvi süpürüp ,lavaboları yıkayıp yarın için okulda giyeceğim önlüğü ütüleyip , duş alayım ,yemek yapayım sonra da makinaya çamaşır atarım
Önümdeki 2 saat bu şekilde geçsin bakalım nasipse
Görüşmek üzere kızlar![]()
Tüm alışverişlerimi nakit yapıyorum ama mesela çay makinesi olsun bu tarz ürünleri taksitle alıyorumBen de nakit harcamaya dönmek istiyorum
Kredi kartı limitimi olabildiğince düşürmeye çalışıyorun parça parça
Kendim yıkıyorum hatta dün yıkadımKızlar apartman aidatlariniz ne kadar? Yani merdivenleri silen yardimciya daire başı ne kadar veriyorsunuz
350 tlKızlar apartman aidatlariniz ne kadar? Yani merdivenleri silen yardimciya daire başı ne kadar veriyorsunuz
500 lira, her akşam çöp alma ve haftada 2 kere merdiven temizliğiKızlar apartman aidatlariniz ne kadar? Yani merdivenleri silen yardimciya daire başı ne kadar veriyorsunuz
Bizim site olduğu için öyle ayrı bir ödeme yokKızlar apartman aidatlariniz ne kadar? Yani merdivenleri silen yardimciya daire başı ne kadar veriyorsunuz
Bizim apartman aidatı 350 tl apartmanda toplam 5 daire var 1 tanesi ofis olarak kullanılır 4 aile oturuyoruz yönetici hariç ofis ve 3 daire sahibinden aidat toplanıyor toplanan para ile asansör aylık bakımı ve de merdiven temizliğine gelen kadının ücreti ve de apartman elektrik faturası ödeniyorKızlar apartman aidatlariniz ne kadar? Yani merdivenleri silen yardimciya daire başı ne kadar veriyorsunuz
Piyasaları takip edip ona göre almak mantıklıKızlar sizce ay başında mi altın almak mantıklı ay sonunda kalan parayla mı. Hep ay sonu diyordum ama ay sonuna kadar yiyorum parayı
Ay başı daha mantıklı bence ay sonuna para kalmıyor yoksaKızlar sizce ay başında mi altın almak mantıklı ay sonunda kalan parayla mı. Hep ay sonu diyordum ama ay sonuna kadar yiyorum parayı
Ben parayı çekip eve koysam 2 5 6 ay harcamasam harcamamAy başı daha mantıklı bence ay sonuna para kalmıyor yoksa![]()
Benimde hep öyle oluyor bu kez hemen alacağımAy başı daha mantıklı bence ay sonuna para kalmıyor yoksa![]()