• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

😏😏😏

Eklentiler

• 20251214_134144.webp
    20251214_134144.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 29
Ben de nakit harcamaya dönmek istiyorum
Kredi kartı limitimi olabildiğince düşürmeye çalışıyorun parça parça
Bankada para tutmak gibi bir huyum yok çünkü bankalar hesapta kalan paraları maalesef kullanıyorlar
Ben maaşımın tamamını çekip gerektiği yerde nakit harcayıp, özellikle online siparişlerde ve de telefondan sigortacıma yaptırdığım sigortaları yaptırırken kredi kartını kullanıyorum keşke paramız değerli olsa da çok fazla para taşımak zorunda kalmasak yanımızda 😏😏😏😏

Evi süpürüp ,lavaboları yıkayıp yarın için okulda giyeceğim önlüğü ütüleyip , duş alayım ,yemek yapayım sonra da makinaya çamaşır atarım
Önümdeki 2 saat bu şekilde geçsin bakalım nasipse
Görüşmek üzere kızlar 😘

Kızlar apartman aidatlariniz ne kadar? Yani merdivenleri silen yardimciya daire başı ne kadar veriyorsunuz
Bizim apartman aidatı 350 tl apartmanda toplam 5 daire var 1 tanesi ofis olarak kullanılır 4 aile oturuyoruz yönetici hariç ofis ve 3 daire sahibinden aidat toplanıyor toplanan para ile asansör aylık bakımı ve de merdiven temizliğine gelen kadının ücreti ve de apartman elektrik faturası ödeniyor

Back
X