- 23 Ocak 2016
- 37.621
- 56.605
- 598
Normalde aracı kendim yıkamasam yıkatmaya versem bu 669 olur 1669 TL15 Aralık
Market 488 TL
Araba yıkama 100 TL
Eczane 81 TL
Toplam 669 TL
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde aracı kendim yıkamasam yıkatmaya versem bu 669 olur 1669 TL15 Aralık
Market 488 TL
Araba yıkama 100 TL
Eczane 81 TL
Toplam 669 TL
Artı süt aldım 2 litre toplam 739 TL15 Aralık
Market 488 TL
Araba yıkama 100 TL
Eczane 81 TL
Toplam 669 TL
Alışveriş yetmemiş bugünlükOğlanlara 7500 tl
Doğalgaz faturası 1348 tl
Bugünlük bu kadar yeterli![]()
Artı 100 TL daha 839 TL tel süpürgeci geçiyormuş her yerde 200 250 TL 100 TL deyince koşa koşa gidip aldımArtı süt aldım 2 litre toplam 739 TL
Yani illa sondan birinci olucam diyorsun neyse hadi senin olsun verdim gittiBugünkü toplam harcamam 13191.5 tl![]()
Ben baştan dedim kuzucum görünen köy kılavuz istemez hepsi ihtiyaç hepsi mecburi harcamaYani illa sondan birinci olucam diyorsun neyse hadi senin olsun verdim gitti![]()
Güle güle güzel günlerde kullan canımBu çantayi sipariş ettim gelince yine foto atarim
Teşekkür ederim arkadaşımGüle güle güzel günlerde kullan canım![]()
228 tl elektrik faturasını da ekleyince 13419.5 tlYani illa sondan birinci olucam diyorsun neyse hadi senin olsun verdim gitti![]()
228 tl elektrik mi228 tl elektrik faturasını da ekleyince 13419.5 tl![]()
Evet ,çoğu kişi elektrik faturamı oldukça düşük buluyor228 tl elektrik mi
Hiçbir elektrikli alet edavat kullanmıyorum neredeyse yine de 400 küsür geldi
Ama haksızlık buüuuu
Kız A+ile ne alakası var sadece A+ bir buzdolabı 120 ila 150 TL yakıyor küçük şehir sanırım o yüzden ucuz elektrik yoksa a artı ile alakası yok bu fatura gelmesi mümkün değilEvet ,çoğu kişi elektrik faturamı oldukça düşük buluyor
Ben kullandığım elektrikli eşyaların A + sınıf olmasına bağlıyorum
Şehre göre tarife ise ona daha da çok sevindimKız A+ile ne alakası var sadece A+ bir buzdolabı 120 ila 150 TL yakıyor küçük şehir sanırım o yüzden ucuz elektrik yoksa a artı ile alakası yok bu fatura gelmesi mümkün değil
Chatgpt bile Türkiye 'de elektrik faturalarının şehir bazlı düzenlenmediğini söylüyorKız A+ile ne alakası var sadece A+ bir buzdolabı 120 ila 150 TL yakıyor küçük şehir sanırım o yüzden ucuz elektrik yoksa a artı ile alakası yok bu fatura gelmesi mümkün değil
Benim babamların da her beyaz eşya A+ 300 den aşağı elektrik geldiğini görmedim valla çok değişikmiş hatta birinci katta ikinci bir buzdolabı var orada sadece buzdolabı çalışıyor A+ 150 TL fatura geliyor orayaChatgpt bile Türkiye 'de elektrik faturalarının şehir bazlı düzenlenmediğini söylüyor
Mesken ya da ticarethane olması önemli
Bir de kullanılan eşyanın A + ve Üzeri sınıf olması
Annemin de elektrik faturası düşük gelirBenim babamların da her beyaz eşya A+ 300 den aşağı elektrik geldiğini görmedim valla çok değişikmiş hatta birinci katta ikinci bir buzdolabı var orada sadece buzdolabı çalışıyor A+ 150 TL fatura geliyor oraya